Inlägg

Inlägg som MjGroggy har skrivit i forumet
Av MjGroggy
Skrivet av Inzane80:

baserape tipps.
det jag gör när mitt lag blir baserapad är.
hoppa in i ett flygplan, åk till lämplig flagga. hoppa ur planet och ta flaggan. vipps så har hela laget en ny spawn point.
funkar i 80% av fallen.

Sant!!

Av MjGroggy

Tack Woiser för ett bra och genom arbetat svar! Och ABSOLUT så förstår jag att ni inte kan se och övervaka servrarna 24/7! Som en av era alla spelare på era servrar så känns det iallafall skönt att ni bryr er med tanke på de snabba svar jag fått på detta forum. Får väl ta tillbaka det jag sa om att ni inte bryr er för det verkar ni verkligen göra. Får väl helt enkelt bli bättre och öva mer som man inte åker på så mycket smörj när man spelar på era servrar.

TACK!!!!!

GAME ON!!!!!

Av MjGroggy

Jag vill inte klaga som jag förstår att det låter som men som jag skrev tidigare så är det oftast en sån markant skillnad lagen i mellan som spelar och väldigt mycket baserape samt spawnkilling.

Jag har handlat det mesta jag äger inom datordelar på webhallens butiker och alltid varit nöjd över deras personal och på något sätt så har det förtroendet även smittat av sig till spelandet på deras servrar. Man kan säga att jag på nåt sätt förväntar mig samma tillmötesgående på servrarna som man blir bemött som kund i era butiker.Men samtidigt förstår jag att det ändå är två skilda världar och en annan typ av kund.

Men efter att läst erat svar att era servrar är högt rankade så är det väl också så att det är väldigt många duktiga spelare som spelar på dom och jag kan förstå att man åker på rätt mycket smörj men tycker ändå att det oftast är så stor skillnad när det gäller tickets efter varje match.

Av MjGroggy

Webhallen servrar BF3!!

Måste bara skriva av mig och så är jag nyfiken på vad ni andra tycker?

Innan jag skriver vad det är jag vill säga så vet jag gott och väl att det finns hur många andra servrar som helst att spela på förutom webhallens.

Det är bara det att webhallens servrar har bäst ping i mitt fall när det gäller BF3 servrarna vilket jag tycker är kanon, nu till det tråkiga!

Det var ett tag sedan jag spela på W servrar men tänkte prova en stund ikväll och till min förbannelse så är problemen fortfarande där, BLÄ!!

Av nån anledning så är näst intill alla matcher till 95% så enormt ojämna att det blir hutlöst tråkigt att spela för i stort sett varje match (9 av 10) så står det ena laget och bara mejar ner en så fort man spawnar i sin egen bas.

Ikväll när jag spela så så stod det 4-5 tanks plus några med javelins i en ring runt våran bas och i stort sett bara skjöt skott på skott in i basen så man hade inte en chans att komma där ifrån. Inte ett ljud från admins fast flera andra spelare ville ha bort dessa som spawn dödar!
En annan sak just på deras servrar är när jag spelar som sniper, klockrena träffar i huvudet från 50-100 meter men ändå så vänder de sig om och skjuter mig med en salva och jag dör och min träff syns knappt på motståndarn.

Är det över huvudtaget några seriösa Amins som sköter om servrarna, för vad jag vet så får man väl inte spawnkilla på deras servrar. Detta problem återkommer i stort sett varje gång jag provat spela på deras servrar. Av alla servrar man provat på sen BF3 släpptes så är W servrar bland dom som har mest problem när det gäller spawnkilling.

Väldigt synd för i mitt fall så är det dom bästa servrarna att spela på för det flytter fruktansvärt bra gentemot servern.

Tycker mig även sett en hel del fusk oxå.

Jag är absolut inte proffs på BF3 men det känns verkligen som att webhallen skiter i sina spelare på deras servrar.

Av MjGroggy

Låter mer som att det har att göra med grafikkortet än att det är en grafikbugg!

Av MjGroggy

Vore kul om nån 64 spelare server förbjöd javelinen så att det vart rena tank strider!!
Det piper ju så fort man satt sig i tankern, ibland hinner man ju inte ens lämna basen mer än 10 meter innan det piper p.g.a den där djävla javelinen!
Annars så tycker jag att de nya banorna är riktigt bra och roliga!!!

Av MjGroggy

Vet att detta kanske inte är rätt forumsdel men det känns onödigt att starta en ny tråd. Men vad tror ni om det jag skrev om fps i BF3 med ett kort. Tycker ni att det stämmer?

Av MjGroggy

Jag är väl rädd för att ni har rätt, ville bara kolla med andra så man inte gör nåt dumt och förstör något.

Vad jag hört så äter 400 serien rätt bra med ström, men ville bara kolla!

Stort tack för svaren!!!

Av MjGroggy

HX650 Corsair 650Watt?

Hej!

Har en liten fråga angående detta nätaggregat. Klarar detta nätagg att driva moderkortet,minnen samt processorn i sign tillsammans med två 470 i SLI??

Det kommer inte att klockas eller något. Resten i datorlådan är 2 hårddiskar samt ljudkort och några fläktar.

Anledningen till att jag frågar är att min son just nu sitter med ett Corsair 620 med moderkort,minnerna samt processorn i sign plus ett 470 kort (har ett till 470 liggandes). I BF3 på high så får han bara runt 40-60 fps vilket jag tycker är lite, eller har jag fel? Så därför funderar jag på att montera in ett till 470 kort till honom. Frågan är om 650 watts aggregatet klarar av att driva det?

Vore kul om jag får svar för jag har lovat att försöka fixa detta till min son innan de nya banorna kommer på tisdag.

Tackar för hjälpen!

Av MjGroggy

SLI 8x/8x vs SLI 16x/16x??

Lite som rubriken säger så undrar jag hur mycket prestanda man tappar om man kör SLI i 8x mot 16x?

Pratar givetvis då om PCIe platserna!

Av MjGroggy
Skrivet av RaBlack:

Satte ihop denna ska fungera till det mesta idag... samt nya spel....
http://www.inet.se/kundvagn/visa/2056473/2012-07-22

Ser helt ok ut! Tackar!

Av MjGroggy

Ny Dator för ca 10000:-!

Vet att det finns en massa trådar om detta men hoppas verkligen på hjälp ifrån er på Sweclockers eftersom jag själv hela tiden velar om saker och ting!

Det är så att ett par kompisar önskar få en dator ihopbygd som dom vill använda kopplad till tv:n för att kunna se på film och kunna spela lite enkla spel.

Vad har ni för förslag på komponenter? Skärm ska ingå men antar att det inte behöver vara av bästa kvalite eftersom den mest kommer vara kopplad till tv:n, eventuellt operativsystem oxå.

Dom hade tittat på datorer på netonnet och mediamarkt vilket jag inte rekommenderar utan att dom får nåt bättre om man bygger den själv.

Tacksam för all hjälp som kan tänkas!!

Av MjGroggy

Problemet löst!

Tack för svaren.

Av MjGroggy
Skrivet av Toye666:

Ändra i sökfiltret? Ganska många som kör den banan...

Har provat men hittar inte en enda!!!

Av MjGroggy

AUG:en och SCAR-L måste jag säga har blivit lite av favoriter(Nya vapen i Premium paketet), dock har jag inte låst upp så mycket till dom!

Av MjGroggy

MP Banan Sharqi??

Jag har ett vapen kvar att öppna men för att kunna öppna det så måste jag ha 2 timmars spel på banan Sharqi! Det roliga är att jag inte hittar någon server som kör Sharqi!

Nån som har tips till nån server???

HJÄLP?

Av MjGroggy

Kör bara på en skärm! Det var mest att jag ville ha ETT kort som prestera minst lika bra som de kort jag har idag!

Av MjGroggy

580 SLI vs 680 4Gb?

Som rubriken säger så undrar jag hur stor skillnad det blir i FPS spel om jag bytter till ett 680 kort med 4GB mot mina 580 jag idag kör i SLI?

Anledningen är att jag tycker det blir varmt med två kort. Det jag spelar mest är BF3 så ni som vet nåt om detta kan ha BF3 som referens!

Tack på förhand!!!

Av MjGroggy

Tror det är så illa att du måste installera om Origin så att det hamnar på din extra hårddisk. Försökte själv med det du försöker med och det sluta med att jag var tvungen att intallera om Origin på extra hårddisken för att få spelen där!

Av MjGroggy

Origin nere, ELLER???

Som rubriken frågar, ligger Origin nere? Kommer varken in på Origin eller battlelogen!!