Inlägg

Inlägg som keitaro har skrivit i forumet
Av keitaro

Netonnet verkar ha fullt lager på 5600X nu, fick meddelande att den är skickad.

Av keitaro

Var har du hittat den infon? Allt jag hittat tyder på DR, beställt dem i tron om DR nämligen.

Av keitaro

Blir lite orolig då jag köpt samma moderkort så jag kastar in lite länkar till olika förslag på lösningar för er (allt från testa med bara 1 RAM-sticka, olika slot, montera om cpu, tagit fel bios wifi/non-wifi m.m.):

https://www.techpowerup.com/forums/threads/asus-rog-strix-b55...

https://linustechtips.com/topic/1278743-asus-rog-strix-b550-f...

Av keitaro

Inväntar det här moderkortet från Komplett, passade på att googla lite och fann det här, om det nu kan tänkas hjälpa:

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/k0pabe/my_experience_fl...

Av keitaro

Köpte Air M1 med 8GB RAM och 256GB hårddisk. Kört Photoshop och säkert 30 flikar i Safari samtidigt, sen lite andra program, Teamviewer, Remote Desktop m.m. och det är galet att det inte påverkar prestandan. Hade tidigare en MacBook Pro 2015 som var grymt långsam jämfört med M1an. Skulle eg. aldrig välja en dyrare konfig.

Av keitaro
Skrivet av martinot:

Beställde, och fick ett av exemplaren. Ligger och väntar hos postombud, men inte hunnit plocka upp än.

Fick du någon annan info än orderbekräftelse per mail? T.ex. att varan skickats med spårningsinfo etc eller sms. Får annars prova ringa imorrn.

Av keitaro
Skrivet av Hawt:

Produkt: Xbox Series S 512GB
Länk: https://www.elfynd.se/xbox-series-s-512gb-vit
Kategori: Övrigt
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5513058
Pris: 2899 kr

OBS Fyndvara

La en beställning i lördags och fick bekräftelse, men har inte hört något mer från Elfynd trots att jag mailat. Nån mer som beställde?

Av keitaro

Fick kod 10.07 och beställde direkt. Har väntat hur länge som helst på att få från Proshop, Cyberphoto och Dustinhome.

Av keitaro

Nu har jag till slut packat upp Q2an som jag införskaffade på BF. Det är ju helt klart en häftig upplevelse som jag inte trodde skulle vara så pass bra och välutvecklad, trots år 2020. Inte hunnit testa mer än nåt enstaka spel. Tycker att den är svår att ställa in för att få en stabil bild, minsta lilla felpositionering på huvudet ger lite suddig bild. Men jag hade nog för höga förväntningar på bildkvalitén, utvecklingen för att få en skarp och högupplöst bild är nog minst 3-5 år bort. Slog till på en Elite Strap med batteri som levereras nästa vecka och försökta beställa en VR cover för komforten men tyvärr slut i lager., hittade en pistol grip på Etsy som förhoppningsvis kommer nästa vecka. Ska väl försöka mig på lite tweaks, 90Hz, testa Virtual Desktop och Steam Link i helgen eller julafton.

Av keitaro

Speldator budget 20k

Har satt ihop ett paket som Inet ska få bygga ihop åt mig, tänkte se om ni har några synpunkter, tips eller förslag på annat.

https://www.inet.se/kundvagn/bild/14595656

Av keitaro

Köpte presentkort för PS Plus som inte går att lösa in, "Ett fel uppstod. Vårt supportteam återkommer inom kort!", men presentkorten för PS Wallet gick bra att lösa in och fungerar. Mailat supporten, hoppas bara det är en fördröjd aktivering.

Av keitaro

Tack för lugnande besked om kopplingen mot Facebook. Vad rekommenderar ni för headstraps? Den medföljande har jag inte läst särskilt mycket gott om utan alla rekommenderar Elite strap, finns det andra, kanske ännu bättte alternativ? Den på länken verkar ju vara en nice kombo med batteripack sen den andra moddade versionen ska vara bland de "bästa" som jag läste om på Reddit.

https://rebuffreality.com/products/vr-power

https://uploadvr.com/frankenquest-quest-mod-how-to/

Av keitaro

Har börjat snegla på ett köp inför julen och läst på lite och kan väl inte hitta så mycket negativt bortsett från att det rekommenderas att köpa annat strap, nån form av batteripack och Virtual desktop - MEN jag blir oroad över det här med kopplingen till Facebook och att kontot kan bannas och då är enheten ett stycke oanvändbar plast. Är det här nåt som är löst eller oroar jag mig onödan och hur har ni ställt er till det här problemet innan köp? Jag har ett FB-konto sen tidigare.

Av keitaro

14tb Externa Western Digital MyBook hårddiskar

Köpte 6st 14tb externa Western Digital Mybooks från Amazon för 1 månad sen till ett projekt som nu inte blir av och tänkte se om nån är intresserad av att köpa till ett bra pris, snabb affär som gäller annars går de i retur inom 2 dagar. Observera att de är helt nya, obrutna förpackningar. Styckpris 3000:- ink spårbar frakt, ord. pris >3500:-. Erbjuder även 10% rabatt vid köp av 3 eller fler hårddiskar. Betalning via Swish. Hårddiskarna går även att "shucka" och plockas ut för internt bruk, görs det rätt förverkas inte garantin vad det verkar.

Det är för övrigt 3 års garanti på hårddiskarna.

För mer info:
https://www.amazon.de/gp/product/B07Y3JXGPL/ref=ppx_yo_dt_b_a...

Läs hela annonsen här

Av keitaro

@andreas_dock: tackar för svar. Hur länge sen var det du bytte disk? Finns det några som helst defekter med skärmen? Är intresserad av datorn men skulle behöva svar på funderingarna. Du kan alltid pm mig om du har tänkt dig ett pris du kan släppa den för så slipper du få ev skambud.

Av keitaro

Har du själv bytt hårddisk i den? Repor på skärm eller baksida?

Av keitaro

3000

Av keitaro

2800:-

Av keitaro

Funkar det här fortfarande? Minsta totalkostnad jag får upp är 5019:-.

Av keitaro

Jag tar den. Skickar pm.