Inlägg

Inlägg som Miikks har skrivit i forumet
Av Miikks

Själv är jag genuint orolig för 5G.
Detta är intressant läsning för den som är intresserad.

Av Miikks

Var relativt nyligen dom la till möjligheten att söka från kontextmenyn. Att det skulle ta dom en sån tid att lägga till vad som idag är en grundläggande funktion i en webbläsare är rätt kasst.

Av Miikks

Gogogo! Jag är på oavsett stad!

Av Miikks

@SAnDis: Helsingborg

Av Miikks

Spelmöss - Zowie, Logitech

BenQ Zowie EC1-A: Inköpt för cirka ett halvår sedan. Nyligen bytade pads. Låda och kvitto finns. Klicka här för detaljer.
Pris: 300kr

Logitech G500s: Har några år på nacken men utöver vanligt slitage är det inget fel på den. Padsen är bytade och som ni ser på bilden har jag några reserver kvar som såklart medföljer. Låda och kvitto finns ej. Klicka här för detaljer.
Pris: 150kr

Läs hela annonsen här

Av Miikks

Hitman!!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Miikks
Skrivet av Fjordlax:

Tack för all bra feedback.
Jag får se vad som komma skall, har funderat på att börja meditera av något slag. Finna lugnet i mig själv. Min hjärna går i 150 konstant och jag är sällan lugn i mig själv.
Även fast jag kan uttrycka mig glad och lugn utåt så är det helt annorlunda inombords.

Ni har kommit med bra tips, flera jag själv tänkt på/redan håller på med. Jag tror nästan jag behöver den där ultimata kicken där jag vänder bladet helt och hållet. Men jag är rädd och bekväm. Vilken gnällspik man känner sig som nu.

Är själv i ungefär samma sits och har funderat på att dra utomlands och ta något enklare jobb bara så att man klarar sig. Dock så vill jag gärna göra det tillsammans med någon men har ingen som vill haka på Ska vi dra tillsammans (seriöst!)?

Av Miikks
Skrivet av m4gnify:

Tråden är 15 år gammal

Och inte är häftmassa mindre relevant för det!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Miikks

Jag gillar häftmassa.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Miikks
Skrivet av RFM:

Hejsan vad skall du ha för skärmen

800kr

Skickades från m.sweclockers.com

Av Miikks

@Wasp @masa @alatusa: Tyvärr så hittar jag inte i/o-plåten. Sakerna finns i Landskrona.

Av Miikks

@Taft @djdennistm: Låter gärna bli att skicka men kan återkomma ifall det blir aktuellt.

Av Miikks

Datordelar

Säljer följande datordelar:

Moderkort: Asus P6T SE
Processor: Intel i7 950
RAM: Corsair XMS 3 3x2GB
Kylare: NH U12P SE2 (Originalkartong och manualer finns. Däremot saknas klämmorna till fläktarna men de går att fästa med gummisnoddar. Låter kanske konstigt men det funkar och det var hur jag använde dom )

Läs hela annonsen här

Av Miikks

27" skärm med Ambiglow

Säljer min fullt fungerande datorskärm då jag inte har någon användning för den längre. Skärmen är i perfekt skick, inga report eller dylikt. Skyddsplasten sitter fortfarande kvar på baksidan som ni kan se på den ena bilden.
Originalkartongen finns kvar dock så är jag mindre säker på kvittot. Garantin har utgått.

För specifikationer se här

Läs hela annonsen här

Av Miikks

Var otroligt nära på att göra samma sak för någon månad sedan efter att men istället slutade det med att jag köpte en ny skärm

Av Miikks

Att det kan vara dyrt med lagring visste jag men inte så här dyrt. 25.000 kr för denna strax innan mellandagsrean, haha!! Redig fuling.

Av Miikks

I Köpenhamn verkar man gilla dessa lådcyklar väldigt mycket. Dom kommer farande i horder. Snabbt går det dessutom.

Av Miikks

@Laxpudding: Tack för ditt svar!
Men hade det inte varit för det att jag nu haft möjligheten att prova skärmen med två andra datorer med samma fenomen som resultat så hade jag också dragit den slutsatsen. Dock så lutar det ganska mycket åt att det är den här satans skitskärmen som är orsaken :/ Vad är chansen att det skulle vara något fel på alla tre datorer(varav den ena är en polares dator som dagligen används utan några "artefakter") som skärmen har blivit kopplad till.
Men det som återigen gör det märkligt att jag, som tidigare nämnt, har bytat ut skärmen.

Temperaturerna är det absolut inget fel på. Både vid spel och vanlig använding har jag följt processorns och grafikkortets temperaturer med två olika program. Allt är som det ska vara.

Av Miikks

Har hållt på hela dagen med detta, i princip, och har upptäckt att prickarna uppstår efter att datorn varit igång ett tag. Startar man om den så finns de inte där de första 20-30 min :S Va i helvete?
Som jag nämnt tidigare så är temperaturerna i datorn mer än ok och samtidigt så uppstår detta inte alls med en annan skärm. Vet inte vad jag ska tro. Är det skärmen, är det grafikkortet eller är det något annat?!

Edit: Skärmen som är ok är 1080p och den som dessa artefakter uppstår på är 1440p. Inte för att det ska ha något med det att göra, tror jag, men värt att nämna.

Av Miikks

@eucalyptus: Vafan. Detta borde alla läsa!