Inlägg

Inlägg som SevenFour har skrivit i forumet
Av SevenFour

Är det någon som vet varför klockvarianten av Echo dot inte säljs på den svenska sidan?

Av SevenFour

Det är 2 olika saker hur Tradera får betalt och hur de sedan betalar dig som säljare. Så som du har inställt så kommer du att få betalt till ditt bankkonto även om köparen har betalat med Paypal.

Checkboxen för Paypal är utgråad på mitt konto med. Gissningsvis kan man välja den när man lägger till ett bankkonto (istället för?) men jag vill inte ta bort befintligt bankkonto för att testa det.

Av SevenFour
Skrivet av FireFox:

Fokus för mig kommer ligga på att få ett så tyst tangentbord som möjligt att använda på jobbet, och 62g Bobba U4 med genomskinlig topp är den som verkar mest intressant.

Såg att de fanns att beställa från AliExpress men har inte handlat därifrån tidigare och vet inte hur stor risken är att få fake switchar. Kan ni rekommendera någon butik inom EU som säljer dessa?

Gazzew listar återförsäljare på hemsidan och där listas en försäljare på AliExpress (som jag dessutom sett rekommenderas på reddit). Själv beställde jag nyligen de switchar du nämner från splitkb som ligger i Nederländerna men de verkar ha slut på den genomskinliga varianten just nu.

Av SevenFour
Skrivet av sunefred:

Det är absolut ett alternativ, det uppfyller alla punkterna ovan förutom färgen då möjligen.

Om du väljer "customize your pro" på sidan jag länkade i mitt förra inlägg så kan du så småningom välja E-White som färg på vad de kallar för "top frame". Det kostar dock $70 extra och precis som du så har jag läst blandad feedback om det tangentbordet.

Av SevenFour

Med risk för att göra bort mig för att jag inte kan vad hälften av vad alla termer står för, men borde inte ett GMMK Pro matcha hyfsat många av kraven?

Av SevenFour
Skrivet av CusmaR:

Jag förbokade mitt hos inet (ps4 på skiva) men jag verkar inte fått några pre-order bonuses?

Jag förbokade och hämtade i butik på Webhallen och jag fick min kod i efterhand via länk i ett mail. När jag googlade så verkade det som att förhandsboknings-bonusen bara ingick från vissa butikskedjor men det är oklart om det även gällde Sverige.

Av SevenFour
Skrivet av CusmaR:

Hur tänker ni som ska köpa Horizon?

Säljs "launch edition" i butik vid release eller måste jag förhandsboka för att få den?

Av SevenFour

Jag kontaktade Bergsala i somras för alla mina 3 par driftade. 2 av paren var köpta vid release och garanti/reklamationstid hade passerat men Bergsala erbjöd gratis service (jag betalade frakten dit) om jag kunde uppvisa kvitton på dessa.

3e paret var fortfarande inom garantitid och är inköpt från Amazon.de men jag blev erbjuden att få dessa fixade på goodwill även om jag egentligen skulle ha vänt mig till Amazon.

Efter service så var driften borta, det återstår väl att se om den återkommer.

Av SevenFour

Det går att spela med en mix av kontrollers. Jag har spelat med joycons, nintendos pro controllers och några trådlösa 3eparts-kontrollers. Jag har dock ingen erfarenhet av den kontrollern som du länkat till.

Av SevenFour
Skrivet av last_grimm:

A question to those who bought or planning to buy OLED for gaming, how are you covering the risk of burn in ?

Elgiganten säljer fortfarande 5 års förlängd garanti som täcker inbränningar.

Köper du en LG så kan du köpa förlängd garanti direkt från LG. De har två varianter men det är högst oklart i deras beskrivning om båda täcker inbränning.

Själv köpte jag till Elgigantens 5 års elcare till en Sony A80J eftersom jag har inbränning på nuvarande LG 55"C7.

Av SevenFour
Skrivet av Eliok89:

Jag kommer även skaffa LG premium Care garanti som varar i 5 år. Som jag förstått det så täcker den även det mesta, så som burn in. Ska dock ringa LG:s kundtjänst och kolla närmare på detta.

Om du ringer så får du gärna fråga och återkomma med vad det är för skillnad på deras förlängda 5-års LG-garanti och premium care varianten, speciellt med avseende på burn in.

Av SevenFour

Den delen av storyn som inte är så detaljerat återberättad än är delen där tvisten var öppnad och OP skulle skicka in ett underlag för att motbevisa tvisten. Förstod jag det rätt så verkar Tradera anse att underlaget inte skickades in. Om nu Tradera anser att underlaget inte kom in så tänker jag att de inte har gjort någon värdering av frågan över huvud taget utan går på köparens linje.

Eftersom OP svarade med underlag samma dag så är det där som något gick snett. Sedan verkar det vara Kafkaeskt svårt att öppna fallet igen.

Av SevenFour

När du lägger upp en annons på Tradera så finns det en fraktkalkylator du kan använda på samma sida som du väljer bild och text för annonsen. Kalkylatorn räknar dessutom in eventuell Tradera-rabatt när du matar in ditt pakets mått och vikt. Du kan också lägga till fler fraktalternativ om du vill, till exempel både Postnord och Schenker. Nuförtiden kan du dessutom lägga på extra fraktkostnad om du vill ta betalt för emballage eller dylikt.

För att sedan betala fraktpriset med rabatt så måste du boka frakten från Tradera när varan väl är såld. Och som ovanstående person redan skrev så kan du få din fraktsedel utskriven hos ombudet.

Av SevenFour
Skrivet av W151:

Var förhandsbokade du den? Hittar inte den någonstans.

Förhandsbokning på webhallen

Av SevenFour
Skrivet av doomas:

Ny amiibo! Zelda med en loftwing, släpps 16 juli.
https://www.youtube.com/watch?v=ACkmnf5q4Qw

https://nintendoeverything.com/zelda-and-loftwing-amiibo-reve...

Webhallen har inte lagt upp den än, men spelbutiken.se verkar ha öppnat för förbokning.

Nu finns den för förhandsbokning på Webhallen.

Av SevenFour
Skrivet av Legopappa:

1 kan man se spelet när man spelar samtidigt som med spelarna använder tv´n är det möjligt även på Switch?

Skrivet av therealtidus:

1. Switchen kan spelas helt i handheld läge. Du behöver inte ha en tv övht.

Svaret är riktigt men det låter som att du frågar om det går att spela samma spel tillsammans både på den handhållna skärmen och på teven samtidigt så som det gick på en del spel på WiiU, och det går inte. Antingen så spelar du på teven i dockat läge eller så spelar du handhållet på switchens skärm.

Av SevenFour

Första april kom tidigt i år.

Av SevenFour

Såg den här artikeln häromdagen:

Sony reveals next-gen VR controller for PlayStation 5 @flatpanelshd.com

Den avslutas med texten: "The new VR system for PS5 will not launch in 2021, the company said in February.".

Av SevenFour

Är det någon av er som skickade in som kollade vilken fläkt ni hade och om den är bytt mot en annan variant?

Av SevenFour
Skrivet av Tanax:

Sätter du någon minimigräns för vad du vill sälja för eller lägger du upp den för 1kr och måste sälja om det bara blir 1kr för spelet?

Jag sätter ingen minimigräns eftersom avgiften för det är så pass dyr. Det kändes lite osäkert vid de första försäljningarna men när auktion efter auktion sålde för ett högre pris än vad jag hade valt att lägga ut varan för på blocket så avtog osäkerheten. Det är väl om man säljer någon nischprodukt med få intresserade som det är ett större risktagande men då kanske inte Tradera är rätt säljplattform.