Inlägg

Inlägg som this har skrivit i forumet
Av this
Skrivet av rektor:

5–25 watt TDP och den ska användas på plattor?
Yeah, right!

Vilka skojare!

ARM processorer som sitter i plattor drar <1 watt, och dom tror att man ska använda deras strömslukande 25 watt processor i en platta?
Batteriet kommer ju vara tömt på 60 sekunder!

Sen är det med största sannolikhet inte 25w modellen som kommer att sitta i en surfplatta. Utan det kommer att finnas olika modeller och den klenaste kommer ha TDP på 5w, vilket dessutom lär platsa i en tablet.

Av this

Dyker alltså upp i slutet av året. Snapdragon 600, 800 etc. finns ju ute på marknaden nu, HTC One dyker upp inom en månad med 600. Så jag är inte särskilt övertygad av Nvidias jämförelser och snack. De har inte heller lyckats visa upp några design wins för sin Tegra 4..

Av this

Nu hade det inte varit fel om man hade haft lite aktier i Dell. 25% i vinst är ju inte helt fel, beroende lite på vad det nuvarande värdet är förstås men jag är väldigt tveksam till att den har ökat 25% på tre månader.

Av this

Jag har personligen lite svårt att se hur lumian kan vara värd en tusenlapp mer än nexusen. Vad är det för awsome funktion som gör det? Visst den har trådlös laddning och trams. Plattformsmässigt vinner Android dessutom med hästlängder pga ett större utbud av appar och dessutom bättre kvalitet. Men jag kan förstå att vissa vill prova något nytt..

Av this
Skrivet av Minsc S2:

Jag tillhör också skaran som bor med mina föräldrar (jag bor inte hos mina föräldrar, vi bor under samma tak men jag bor ganska avskilt*, och jag betalar hyra).
*Egen utgång, om jag spelar spel på högsta volym så hör dom det inte, egen kyl.

Det gäller nog att ha en bra relation till sina föräldrar om man ska bo hemma så pass länge som vissa av oss gör (jag är egentligen alldeles för gammal för att bo hemma, och ibland känner jag för att flytta, men sen ser man vad en trång liten skitlägenhet kostar i Malmö, och då försvinner allt sug att flytta. )

Plus att den extra hyran hjälper dom nu när det börjar närma sig pensionsåldern för dom.

Jag delar ju en 3a med en polare, så då blir det inte så dyrt. Har väl en bra relation med mina föräldrar, men har ett behov av att sköta mig själv.

Av this
Skrivet av tvelander:

Har nästan inga utgifter och jag kan säga att jag har fruktansvärt tur med att få bo hemma och hålla på med det jag vill göra.

Inte många som får den chansen, då jag inte kan resa till varma länder pga av att jag mår dåligt av värme och jag kan inte dricka då jag svår migrän så har ju inget annat val att köpa hårdvara :).

"chansen" Jag skulle aldrig klara av att bo med mina föräldrar så det där är ju väldigt individuellt

Av this

Man kan ju undra hur mycket pengar Abu Dhabi fått pumpa in i företaget totalt sett. Någonstans måste man ju ta pengar ifrån för att täcka upp alla dessa röda siffror som vi sett kvartal efter kvartal.

Av this
Skrivet av €lysian:

Varför skaffar man ens Windows 8 om man ändå gör så att det ser ut som Windows 7? Borde väl vara smartast (och billigast) att bara stanna kvar vid det sistnämnda? Men det är ju bara min åsikt förstås.

Windows 8 startar snabbare och är lite rappare överlag. Trist att de tagit bort aero dock.

Av this
Skrivet av anon99339:

Ryser varje gång jag läser "Celeron" :/

Skickades från m.sweclockers.com

Japp det varumärket är ju rätt trasigt..

Av this
Skrivet av phailone:

Vad händer med den förra? Och blir det en sämre skärm eller har de bara fått en billig deal på bra skärmar?

Skickades från m.sweclockers.com

Ja man börjar ju undra lite eftersom det dessutom verkar vara en "okänd" ny leverantör. Man kan ju hoppas att de kommer att upprätthålla kvaliten på skärmarna annars blir det ju rätt negativ publicitet.

Av this
Skrivet av skippy_pewpew:

Norwegian har ju haft gratis wifi länge. Och dom kör ju Boeing?

Skickades från m.sweclockers.com

Men studien var just det, en förbättring av Wifi näten på flygplanen.

Av this
Skrivet av milo_:

Gymnasie - Thorildsplans gymnasium i Stockholm.

De fick förmodligen en lägre elräkning dock.

Av this

Shinobi däremot är mycket chassi för pengarna. Men detta var bara skräp, är väldigt nöjd med mitt Define R4 och blev väl ännu mer nöjd när jag såg recensionen av denna.

Av this

Kan fan inte förstå hur de kan förutspå att Ultrabook ska sälja i såna ofantliga mängder när priserna på dem fortfarande ligger kvar på samma höga nivåër som vid lansering. Intel vägrar ju dessutom sänka priset på sin processorplattform som används i dem, vilket tvingar andra leverantörer att tumma på sina marginaler, det märks verkligen att det inte finns någon konkurrens från AMD på kraftfulla ULV processorer.

Av this

Jag har ofta stött på att olika komponenter på moderkortet går sönder så som externa lagringskontrollers och nätverkskort så jag tror kvaliteten kommer att öka, då moderkortstillverkarna uppenbarligen inte kan göra tillhörande funktionalitet som fungerar.

Av this
Skrivet av XripperX:

Håller detta en SSD om man sätter den bakom moderkortsplåten utan skruvar? (lättare att ta bort och byta)

http://www.kjell.com/sortiment/dator-kringutrustning/kablar-a...

Osäker om det blir starkt nog, blir väl att tejpa annars.

Ja det borde inte vara några problem, de väger ju inte speciellt mycket. Kan nog bli en ganska skön lösning, enkelt att demontera.

Av this

Säger grattis till mina polare på *bort*, deras jobb blir ännu enklare nu!

Av this

Ja det känns väl ganska självklart att man montera dem innan moderkortet annars kan du inte skruva. Om du inte vill ha dem där så finns det monteringshål för både 2,5 tum och 3,5 tum enheter i hårddiskslädarna

Av this
Skrivet av mfm:

Det är ju ett test av ETT EXEMPLAR av en disk. Hur svårt ska det vara?

Att inga kretsar gått sönder på detta enskilda exemplar betyder inte att det på miljontals andra diskar aldrig kommer gå sönder någon krets.

Det är jag mycket VÄL medveten om.. och det var också därför som jag skrev det lite med glimten i ögat. En slutsats vi kan dra om 830 även om det nu bara är ETT exemplar är att programvaran är väldigt stabil och klarar stora belastningar under en längre tid. Sen om man bara haft tur med NAND kretsarna det kan vi inte bevisa med detta test.

Av this
Skrivet av mfm:

Och nej, funktionen finns inte på Samsung 830 (där det är upp till användaren att allokera tillräcklig data för reservblock, vilket förstås nästan ingen kommer göra).

Verkar ju dock inte behövas om vi ska förlita oss på testet i frågan