Routrar, tangentbord, bluetooth-hörlurar och en axelväska

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Garderobsrensning Publicerad 2022-03-15

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av koSmiQ
Annonsör
koSmiQ (dolt)
Medlem sedan
Apr 2004
Foruminlägg
482
Annonser
20
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Slutpris: 500 kr
Antal bud: 4 st
OBS! Bud är inte bindande
12
Skåne, Kristianstad
Skickas & Avhämtas

Rensar ut lite här hemma inför stundande flytt. Sakerna i fint skick, om än använda såklart. Allt ska bort eller på tippen. Köpare betalar frakt. Upphämtning går såklart finfint. Är ibland i Göteborg, är mer sällan i Stockholm.

Alla saker har passerat sin garanti-tid. Alla bud är välkomna (angivet pris är för att Sweclockers kräver att man anger någon form av pris)!

Allt är nollställt. Allt är snabbt funktionstestat (inkopplat och sett så att det startar samt ger, i routrarnas fall, ett wifi-nät som går att ansluta till)

  • Router: Asus AC86U (hårdvarurevision R1.5, producerad 2019). Har kört Merlin, men nollställd och officiell firmware installerad.

  • Router: D-LINK Dir 878 (hårdvarurevision A1, alltid kört officiell firmware)

  • Trådlösa hörlurar: Sony MDR-XB950B1 (ingen aning vart sladdarna är, laddas med micro-usb. Fortfarande helt ok batteritid, som arbetslurar för teams + musik håller de mer än en dag. Ersatt av andra lurar.)

  • Tangentbord: Apple Magic Keyboard, med sladd och numpad. Trotjänare som hängt med ett tag. Dock har jag ingen Mac längre och har inte haft på ett par år. Legat i en garderob.

  • Axelväska: Peak Design Everyday Messenger (version 1, https://www.peakdesign.com/products/everyday-messenger-v1?var.... I fint skick. Ganska mycket använd under en period. Numera använder jag en ryggsäck på resande fot med laptop och kamera. Legat i en garderob i något år.