Denon AVR 4310

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Hemelektronik Publicerad 2021-02-13

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Izenoz
Annonsör
Izenoz (dolt)
Medlem sedan
Jul 2019
Foruminlägg
844
Annonser
20
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  1 500 kr
2
Örebro, Karlskoga
Avhämtas

Denna måste (med betoning på måste!) bort!

Den tar upp plats, om än liten, så har frugan gått helt bananas på att den bara står och samlar damm/tar upp yta och den kommer inte bli inkopplad heller då huset vi flyttat till inte passar den uppsättning jag har, TYVÄRR!

All info finns på nätet, tror det finns mer kompetent folk här än på blocket, FB osv så det kan ni leta reda på egen hand.

Kan säga att det enda märke som finns är tyvärr på volymvredet, en liten men synlig rispa, går säkert att fylla i för den händiga, med andra ord i riktigt bra skick.

Nypris, för 10 år sedan (garanti ej kvar) ca 15000kr, jag vill ha MINST 1500kr och det är med en stor klump i magen och TÅRAR som jag släpper iväg detta monster för den lilla pengen, den är mer än kompetent för drivning av i stort sett allt i form av högtalare.

Har haft annons på denna ute förut, ser att på e-bay ligger de för 2000kr och uppåt, 1500kr och budgivning gäller, kan köras med omnejd en bit från Karlskoga annars är det hämtning som gäller då frakten lär kosta skjortan och har inget att frakta den i heller.

Mvh Mathias