NUC 6i5SYH

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Stationära datorer Publicerad 2021-02-05

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av koSmiQ
Annonsör
koSmiQ (dolt)
Medlem sedan
Apr 2004
Foruminlägg
482
Annonser
20
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  1 500 kr
9
Skåne, Kristianstad
Skickas & Avhämtas

Säljer en NUC modell 6i5SYH. Inte den senaste på marknaden, uppenbarligen.

I sitter 16 Gb RAM (1 sticka, DDR4-2133, SO-DIMM). För lagringen står en Crucial MX300 i fint skick. Disken är formaterad samt ominstallerad med alldeles fräsch Windows 10 aktiverad och väntar på att någon ska köra färdigt setupen.

Den något större NUC-modellen som tillåter en SATA-disk utöver den M.2 som sitter i. Jag har kört den med en SATA-disk som jag dock behåller själv.

Fungerar fint med undantag för BIOS-batteriet som är slut. Så går strömmen så klagar den över att den tappat tiden. Inget issue, tidssynkningen i Windows löser det såklart galant men ändå bra att veta om.

Specifikationer: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/89190/in...

Medföljer gör nätagg samt platta för VESA-montering. Jag lyckas inte minnas om den kräver extra skruvar eller inte (för montering på själva NUCen), i vilket fall har jag inte hittat skruvarna för det. Så plattan är med men inga eventuella skruvar.

På bilderna ser du skicket (inga repor eller annat är bortredigerat) samt vilka portar som finns på baksidan osv. Du ser även innanmätet med mera.

Som vanligt förbehåller jag mig rätten att sälja till vem som helst osv. Utgångsläget är dock såklart högstbjudande. Vid frakt betalar köparen fraktkostnaden utöver det överenskomna priset för NUCen. Betalningen skall vara mig tillhanda innan jag skickar.

Mina omdömen på Tradera kan du hitta här: https://www.tradera.com/profile/feedback/1071581/tor-ras?role...

Vill du prata med mig innan affär delar jag gärna telefonnummer vid intresse och behov.