/Bytes - Custom Loop (i7-7700k & 980Ti)

Säljes Stationära datorer Publicerad 2019-12-12

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av chrippe7
Annonsör
chrippe7 (dolt)
Medlem sedan
Aug 2012
Foruminlägg
1302
Annonser
62
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  -
17
Stockholm, Täby
-

Hej,

Känner att min dator för lite stor plats på skrivbordet och tänkte bygga nytt ITX-bygge för att prioritera skärmuppsättning istället. Custom Loop:en är köpt av @YOKYO här på forumet där vi sedan hjälptes åt att montera in mina komponenter i detta bygge. Har sedan dess styla:t till den med RGB-fläktar och RGB-list.

Datorns specifikationer:
CPU: Intel Core i7-7700k (delidded som jag köpte här på forumet i somras)
MoBo: Asus Strix Z270E Gaming
RAM: Corsair Vengeance RGB 2x8GB 3000Mhz
GPU: Gigabyte 980 Ti XTREME Waterforce OC
Nätagg: Corsair RM750x
Chassi: Lian Li PC-O11 Dynamic Vit
Fläktar: 7 st Corsair HD120RGB (Finns 1 till i oöppnad kartong) som fläktar inuti chassit. Bakom radiatorerna finns även 3 st Noctua 120mm och 3 st Fractal Silent 120mm
RGB-LED: Corsair RGB LED Lighting PRO
Övrigt: 2 st Corsair Fan Hub, Lightning Node Pro & Corsair Commander Pro

När det kommer till vattenkylningsdelarna är jag tyvärr inte så pass insatt att jag kan lista allt som ingår, var som sagt YOKYO som byggt datorn tidigare. Det finns som synes på bilderna 1st 240mm radiator samt 2 stycken 360mm radiatorer. CPU-kylarblocket är från Thermaltake och pumpen är en Alphacool VPP655. 980Ti:t har byggts in som en del av loopen.

Jag förstår att det antagligen finns en del frågor, fråga på så ska jag göra mitt bästa för att besvara frågorna. Har jag tur kanske @YOKYO kan hjälpa till och besvara vissa frågor. Datorn är vid vanligt användande mer eller mindre knäpptyst och då sitter jag 1 meter ifrån datorn, vid total tystnad i lägenheten hör man lite.

Då jag tyvärr inte har skickligheten själv när det kommer till vattenkylning så säljs inte några delar var för sig. Ingen hårddisk medföljer då jag behåller den själv.

Datorn finns i Täby i Stockholm och skickas inte av förklarliga skäl.

Har som sagt tänkt mig bygga ett ITX-bygge istället och ett sådant bygge kan vara intressant byte eller ITX-komponenter.

Har även en 43" Acer ET430K 4K-skärm samt en Asus PB278Q som jag eventuellt kan tänka mig att sälja, har inte bestämt vilken jag ska behålla än.