8700k delid

Säljes Processorer Publicerad 2018-07-05

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Laktos
Annonsör
Laktos (dolt)
Medlem sedan
Aug 2017
Foruminlägg
601
Annonser
38
Marknadsbetyg
-
Pris:  2 500 kr
29
Västmanland, Västerås
-

Hej!
Säljer min 8700k efter ett ganska dumt beslut. Denna som säljs går upp i 4,9ghz, på 1,296v i bios (något högre med LLC), och jag har stört mig på att jag inte kan få upp den i 5ghz.. Så jag köpte en ny begagnad som var "garanterad" att gå upp i 5ghz.. Inser att det är otroligt liten skillnad, men sånt är livet.
Troligtvis kan man få upp denna i 5ghz om man kör med avx offset, försökte strax över 1,4 volt på 5,0 utan avx men utan lycka.
Som tidigare nämnt, det är otroligt liten skillnad och bara pga. detta kommer jag inte "skänka" bort den.

Den är delidad, verkar ha fått en minimal missfärgning på undersidan, efter flytande metall, självklart borttaget och utan någon som helst påverkan på funktion men kan vara värt att tillägga. Har mycket bra temps med den, 64c avg temp på kärnorna och 75c som max peak, med en noctua D15.

Kvitto/kartong finns, men kartongen är i Linköping, om du bor i Linköping och väldigt gärna vill ha kartongen kan jag se om jag ska dit snart. Annars kan jag skicka den när jag väl kommer dit.

Jag tänker mig två alternativ: IHS + CPU skickas delade och utan LM, eller, reliddar CPUn med silikonlim och skickar den så. Jag kan även relidda den med vanlig kylpasta om det känns säkrare. Jag har bara kört lite silikon på de 4 kontakterna på PCBn, och IHSen är bara fastklämd i sockeln.

Tänker mig 2500kr eller bud.
Kan hämtas i Västerås eller skickas mot förskottsbetalning.
Förbehåller mig som vanligt till att sälja till vem jag vill och om jag vill.