Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av keffosteffo
Men min fråga kvarstår. Vart står det att det ska komma en 64gbs version av den snabba SSDn inom kort och som dessutom är billigare?!

Såg inte din fråga förrens nu... sorry.

Saken är den att om du plöjer dej igenom all info om disken o kollar runt lite så finns disken faktiskt redan på deras hemsida... och har börjat ploppa upp på lite olika sidor i världen.

Sen var det kanske fel av mej att säga att den kommer bli billigare för det var inte hela sanningen. Saken är den att jag köper disken av samma kille (Jeff) från england som jag köpte min processor från. Jeff är en bekant till mej sen ett tag tillbaka och således får jag det betydligt mycket bättre priset än vad svensson får. Jeff har företag och säljer partier med processorer när han kommer över dom, och samma med minnen och hårddiskar. Kan ju säga att jag ALLDRIG skulle köpa den disken till fullt pris då den kommer ligga på 10-12.000 i serige!

citat:
--------------------------------------------------------------------------------
Ursprungligen inskrivet av MR Axis
Påvilket sätt är den onödig? Förklara gärna...
--------------------------------------------------------------------------------
Du kommer antagligen inte märka någon skillnad i någon applikation (om du inte jämför typ 3dmark-score), grafikkortet flaskhalsar rätt rejält. Därför anser jag att köpet var onödigt.

Edit: Jag pratar om processorn givetvis, en SSD kan man inte klaga på (förutsatt att det inte är nån skit med dålig överföringshastighet).

Hur vet du att jag antagligen inte kommer märka skillnad? Denna processor har stöd för 800 mhz minnen samt är den nya 45 nm tekniken, själklart kommer jag märka skillnad. Något annat vore ju väldigt konstigt

Visa signatur

Tänk på vad du säger, så du inte säger va du tänker!
Gigabtye Aorus 17x, i9-11980hk, 64GB ram, RTX 3080 16GB, Kc3000 2TB x2 Raid0, 17" FHD
Gigabyte Auros PRO Z690, 64GB DDR5 Dominator, 2x KC-3000 2TB Raid-0, Intel I9 12900KS, Corsair iCUE H170i ELITE LCD, Gigabyte RTX 4090 OC, be quiet! Straight Power 11 Platinum 1200W, 3 st Asus VG27A 2K 27", Win 11 PRO, mm, mm