Unreal Tournament 3 [nya fullversionstråden]

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Devil May Cry
Vad hände med Unreal 3? Är inte detta spel gjort för att liras online?
Har f.ö. inte spelat något Unreal spel mer än bara demo.

Tänkte köpa Unreal 3 men det verkar rätt dött? Vad är det som inte lockar människor? Fordon? Grafiken? Buggar kanske?

Det var helt enkelt värdelöst då de flesta som ville testa det gick antingen från Unreal Tournament 1 eller från Unreal Tournament 2004; dvs kom från rejält utvecklade spel.

Grafiken på vissa banor var helt övergjord vilket gjorde att det hackade röv även på riktigt rejäla burkar, vapnen var konstigt balanserade och det saknades FRAMFÖRALLT ett vettigt sätt att konfigurera en server. Det var helt enkelt omöjligt för folk att sätta igång en dedikerad server och få den att funka som den skulle. Åt detta gjorde skaparna inte ett skit utan lät "communityn" fixa allting. Efter patch 1.2 blev det bättre, men webadminen funkade inte så bra vill jag minnas, plus att många hade problem med krascher (eller hur det var) med 1.2.

Framför allt så var det problemet med att spelet släpptes halvfärdigt (för att få ut det innan jul månne?) som gjorde att alla som testade det gav upp i förtid. Som det ser ut nu med moddar gjorda av communityn skulle det kanske vara helt OK, men "communityn" består av kanske 100-150 personer i hela europa som spelar; dessa är dessutom rejält duktiga vilket försvårar för nybörjare...

Snacka om att skjuta sig själva i foten genom att släppa ett halvfärdigt spel som går ut på att spelas online, men inte funkar att spela online pga kass serverhantering.

TRIST på ett lovande spel

Permalänk
Medlem

Lirar enbart VCTF (klart roligaste läget) och tillhör väl toppen där. Tycker det är grymt skoj men bara det spelläget

Håller dock med om att det är kass serverhantering, hela det läget hade kunnat göras mycket bättre. Jag hyllar Steam.

Visa signatur

Kunskap är en personlig upplevelse. Allt annat är bara information. /A. Einstein