Reklamfönster dök upp i Assassin’s Creed

Permalänk
Medlem
Skrivet av jehuty:

"pga minska intäkter kommer vi öka reklamen i spel med 1337%. Förköper ni vårt DLC som kommer om 2-5år kommer du få en reklamfri upplevelse... Tills vi bestämmer att det inte är det längre."

Permalänk
Medlem
Skrivet av Dumbullen:

Nu är det väl i och för sig inte riktigt samma sak eftersom Battle.net är en launcher / butik. Valve har också reklam för sina produkter inuti Steam.

Det som stör mest är att det är en popup ruta som "blockerar" programmet som man måste kryssa bort. Så den går inte ignorera. Steam har jag inte haft igång så mycket senaste åren. Så kommer inte ihåg om det kommer popups mellan varven?

Skrivet av HoboCop:

Du har ju inte betalat för battle.net appen. Varför skulle inte utvecklaren få göra reklam i sin egna launcher/butik. Det är samma sak som att klaga på att Telia gör reklam för siba egna orodukter/tjänster i en Telia-butik.

De gör ju redan reklam i appen, så extra irriterande med en ytterligare ruta som man aktivt måste kryssa ner.

Visa signatur

Snälla, kan SweC sluta låtsas vara en Youtube-kanal och återgå till en riktig hårdvaru- sida/forum där man får ordentlig information i text.

Permalänk
Medlem

Man måste rösta med plånboken. Så fort detta kommer upp refund- dålig review. Kolla bara på MW3 fiaskot. 1000kr DLC. Alla klagade... men många köpte det ändå.