Marknadsbevakningar via "Följda trådar" istället för "Meddelanden"

Permalänk

Marknadsbevakningar via "Följda trådar" istället för "Meddelanden"

Har funderat på om det kanske inte är bättre och smidigare att systemet för bevakningar skapar en tråd-följning på en annons istället för ett generiskt meddelande?

Alternativt ändra titeln på meddelandet till bevakningens text eller annonsen namn?

Visa signatur

[MSI SpeedSter-FA4][Pentium M 770@160*16][X800GTO2 LE][A-Data PC4300 2GB][Maxtor 300GB S-ATA 16MB][NEC ND-3520A IDE][Thermaltake Xaser Tsunami Svart Aluminium][Hiper Type R 480W] //Betty (Kung Pow) [Outdated]

Permalänk
Geeks
Jobbar med data

Hej! Ledsen för sent svar. Vi har inte åtkomst till vilket/vilka ord du bevakar som matchade annonsen i fråga. Vi kontrollerar för närvarande bara vilka användare som har ett (eller fler) matchande ord på aktuell annons och därefter läggs bara användaren in i en kö för att få en notifikation.

Att ändra rubriken på meddelandet som skickas ut är inga konstigheter, den informationen har vi åtkomst till (annonsens namn).

Vi funderade på ifall vi skulle implementera en "bjällra" för att skicka ut dessa meddelanden samt "Vill du ingå i en affär"-meddelarna. Om det skulle satts som ett krav skulle vi inte hunnit med vår deadline, så nu blev det denna "halvfärdiga" lösning och vi behöver iterera på den över tid.