Thermaltake The Tower 100 Cocain Edition eller nåt

Permalänk
Medlem

Thermaltake The Tower 100 Cocain Edition eller nåt

Tjena! Jag har till slut samlat ihop och inhandlat komponenter (på väg) till mitt nya chassis som jag sneglat på ett tag och slog till på för några veckor sedan. Just nu sitter min gamla AMD A6 där på ett gigabytemodermodem och den där processorn är hetare än en äkta finsk bastu efter jobbfestens lördagsgroggandet, eller vad sägs om runt 50 grader i idle med nyinstallerat windows och nymonterad luftkylare? Den här processorn gick varmt förr också med andra kylare.

Jag har nu en Ryzen 3200G på ingång som antagligen inte behöver mycket kylning men mitt mål är att den aldrig ska behöva bli varm oavsett hur jag pressar den.

Är det någon som har chassit och har satt in flera 120radiatorer i det? Det verkar inte på något enkelt sätt utan att dremla skiten ur chassit få plats med annat och jag skulle gärna vilja ha så absolut låg temp jag kan för ovanlighetens skull, utan att lägga en förmögenhet på något. Jag saknar pengar, för tillfället helt och hållet, och jag får försöka tänka ut en lösning som fungerar för mig.

Jag tänkte mig först en AIO som går att "förlänga" med en extra radiator+fläkt men sådana verkar inte finnas så då tänkte jag att jag kanske får försöka hitta någon extrembillig customgrej men billigt verkar inte vara kompatibelt med custom så jag vet inte. Enda lösningen i det här chassit tycker jag verkar vara att ha en 120-radiator i toppen och en 120-radiator på baksidan, för att sedan koppla ihop dem. "Du klarar dig med bara EN 120radiator eller vilken luftkylare som helst" vill jag gärna slippa, någon konstruktiv och bra lösning är jag däremot otroligt glad om jag kan få hjälp med

Just det, detta blir i så fall mitt första försök med vattenkylning så ja, det här kan ju sluta katastrofalt roligt!