Vill du vara del av diskussionerna i forumet, ställa frågor eller hjälpa andra? Registrera dig här!

Förväntningar på Black Friday

TV i extrema mängder, Laptops och mobiler satsar mitt jobb på (ett av nordens största).

Jag väntar med spänning på cdon's stora müsli rea

Skickades från m.sweclockers.com

apple airpods skulle ju vara nice om de dippade några lappar - men inte troligt

// LZ

Skrivet av Tea42BBS:

apple airpods skulle ju vara nice om de dippade några lappar - men inte troligt

// LZ

Inte omöjligt att gen1/2 reas, det har ju hänt förut.
Mindre troligt med pro dock.

Tycker BF har varit rätt kasst på senare år, så har inga stora förhoppningar på spontanköp av saker jag inte redan har köptankar på.

Kan tänka mig haka på en bra dea på en wake-up light alarmklocka, eller en motsvarande hue klocka (vet inte om desssa bara är senare modeller som integrerats i hue-märket).

NVMe-disk hade kanske varit på tapeten, men tydligen har inte mitt modermodem stöd för det.

Då min dator är 5-6 år börjar det också klia lite smått i fingrarna på en ny, men tror jag får svårt att motivera det. Kanske slutligen köper två fläktar till takluckan istället

Skrivet av Json_81:

Inte omöjligt att gen1/2 reas, det har ju hänt förut.
Mindre troligt med pro dock.

Helt rätt, äldre generationer säljs ofta ut men "nyare" Apple säljs otroligt nära inköpspris och är minimal vinst på.
Skulle det vara en "större" rea på nyare Apple produkter så går troligen affären back på den rean och räknar med att du köper tillbehör eller blir en återkommande kund.

Ja, i dagens tider behöver väldigt många mera lagring och det är ju trevligt när det går snabbt = SSD. SSD är bland det bättre som hänt datorbranschen ever.

Men i övrigt tycker jag det är lite otäckt med black friday event då unga männniskor utan så mycket inkomst verkar gå bananas.

Visst, ja, visst kan en del saker bli billigare men det blir ändå oftast en stor påse pengar man måste lägga ut. Frågan är, vad behöver man?

Oled är intressant kan jag tycka... typ, yes! Den kostar bara 30 000 nu under black friday, kostade 40 000 innan, så billigt, gäller att skynda, jag slår till! När det gäller TV så är det nästan lite som bilar kan jag tycka, att köpa förra årets modell är inte så dumt trots allt. Prissänkningen blir oftast brutal efter ca 1 år. Tror ändå att jäkligt många skulle bli mycket nöjda med en tv för mellan 10 000 - 15 000.

Tycker också den här hörlurstrenden är fascinerande som vi är inne i, där många plötsligt verkar tycka det är helt ok att köpa lurar för mellan 3000-5000kr. Själv har jag alltid varit jäkligt duktig på att ta sönder hörlurar så jag tvekar lite även om det låter lite bättre och man kan stänga ute omvärlden ganska effektivt.

Senast redigerat 2019-10-31 14:44

Har förberett prisjakt med massa produkter jag är intresserade av.
Och skrivit ner en lista på annat som jag ska kika på.

Ex:
Kyl/Frys
Mellan segment mobil som jag måste ha typ 1 år
Köksprylar
Hårfön
Kläder
Hifi

Och massa annat, inga datorprodukter då enda jag är ute efter är en skärm, och de är så pass nya / finns inte i lager så ingen rea på dom

SSD vore trevligt typ en 2 tb 860 evo för under 3000 iallfall, annars köpa på sig sig grejer på marknaden när folk ska byta ut sitt gamla haha.

Vet någon om det brukar gå att "fynda" iPad mini på BF. Det är ju inte helt lätt att veta om tidigare priser (graferna på Prisjakt) verkligen var låga priser eller fel i prissättning eller om exemplaret tex var retur-ex.

Inga som helst förväntningar, undviker allt som påskyndar och förstör våran planet.

Moderkort / Minne / Prolle blir det nog... Kanske

Nytt grafikkort och 24" skärm för spel och nål till lp-spelaren.

Dock kommer jag försöka hålla mig till prisjakt. Spenderade för mycket tid på randomsidor förra året.

Är sugen på en råsaftcentrifug. Vill börja mina dagar med lite hälsosammare kost. Lägga ner mackorna med ost och skinka och istället dra ett par stora glas med fruktjuice.

Sen finns det ju annat som jag håller koll på. Skulle vilja uppgradera min reciever i min hemmabio. Men det är inte viktigt. Då är råsaftcentrifugen viktigare.

Tänker främst kolla efter hårddiskar till nas'arna hemma som börjar bli fulla. Om jag ser en Surface Dial till ett bra pris blir det kanske en sådan också som julklapp till mamma.

I övrigt så blir det nog en del inköp av Bluray/UHD för att komplettera samlingen. Men... jag är en sucker för bra deals så det blir nog några spontaninköp också som vanligt...

Skrivet av Guggen64:

Inga som helst förväntningar, undviker allt som påskyndar och förstör våran planet.

Vad har planeten med detta att göra.
Om det är något man behöver och det kommer på rea så är det väl bra?

Du har ju själv köpt produkter som förstör våran planet så, du förstör inte planeten mer för att du köper något billigare.

Förra året blev det en LG65C8 och en kontinentalsäng med mera men i år så blir det nog bara Airpods Pro, gymhandskar, proteinpulver och något PS4 spel.

Skrivet av Nivity:

Vad har planeten med detta att göra.
Om det är något man behöver och det kommer på rea så är det väl bra?

Du har ju själv köpt produkter som förstör våran planet så, du förstör inte planeten mer för att du köper något billigare.

Black Friday handlar väl inte om att sänka priset på saker som säljer bäst?

Utan det handlar väl om att lura folk att köpa på sig mer onödiga prylar?

Jag bryr mig inte ett skit om klimatet/miljön på det sättet... men köper inte något på en Black Friday bara för att det är nedsatt pris på varan.

Råkar man ha en sådan extrem tur att det man varit intresserad av ett tag faktiskt säljs billigt just då så tycker jag man ska slå till.

Har rätt låga förväntningar i år. Butikerna är hårt stressade ekonomiskt.
Men det vore kul att knipa en ssd och kanske en 1440p, 27", och med IPS skärm.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av BumBumX:

Philips Hue är jag lite sugen på och det har ju funnits en hel del erbjudande tidigare år, så jag hoppas väl på något liknande i år!

Jag är mer än sugen. Jag köpte en lägenhet i sommras och har renoverat den från golv till tak under de senaste månaderna. Nästa fredag kommer nya köket, vilket blir det sista "stora" som är kvar. Sen är det småpyssel med inredning, lampor och dylikt. Lägenheten är liten så jag funderar starkt på att investera i Philips Hue för mer eller mindre hela lägenheten.

Så jag hoppas på några bra deals på startpaket och dylikt. Jag har sparat undan en lagom slant redan och kommer lägga undan en liten del ifrån nästa lön också. Håller tummarna!

Jag har infört frivilligt köpstopp. Allt ledigt utrymme är proppfullt med prylar och kläder. Framförallt kläder som aldrig används. Nu skall minst två skjortor lämnas till insamling innan jag får köpa en ny. Samma sak med all prylar. Min Windows XP-dator måste till återvinning innan jag får köpa Intel core i9 eller liknande. Samma sak med alla Raspberrys.
Man skall bara ha saker som används!

Som vanligt, utgående modeller till största delen. Bra deals. Köpte själv oled-tv för halva priset en gång i tiden. Sparade 15.000:-

Skrivet av Exxovion:

Black Friday handlar väl inte om att sänka priset på saker som säljer bäst?

Utan det handlar väl om att lura folk att köpa på sig mer onödiga prylar?

Definitionsfråga.

Butikerna blir av med sina restprodukter. Du ser exempelvis inte en Samsung Galaxy Tab S6 för halva priset under reorna, däremot slumpas säkert Tab S4 ut (så blir de av med det restlagret)
Inget fel i det.

Letar kringutrustning från logitech i år

Är sugen på att byta ut all min kringutrustning till logitech's trådlösa sortiment som headset, mus + musmatta osv.

5700xt nersatt med ett par kronor, eller flera hundra, kanske upp mot några tusen.

Hade varit trevligt med lite rea på surface pro och nya surface pro x men kommer väl inte hända.

Skrivet av NoNamesWayne:

Hade varit trevligt med lite rea på surface pro och nya surface pro x men kommer väl inte hända.

Nej, förra generationen, möjligt, men senaste, inte en chans. Enlighten me om jag kommer ha fel. Då klipper jag till också. Men bara om det är minst 25% billigare.

Mina förväntningar ligger numera i att möss, tangentbord och moderkort får ruskigt bra priser. Jag tänkte köpa en ny skärm, men de blir inget köp av skärm efter gårdagens fadäser med datorn

nm, blev lite OT

Senast redigerat 2019-11-17 17:48

Vilka android telefoner borde man hålla utkik på måtro?