Permalänk
Avstängd

Acer Predator XB271HU

Hej!

Köpte en Acer Predator XB271HU begagnad av en person förra veckan.

Originalskärmen är köpt 18 okt 2016 men byttes ut i somras enligt honom pga diverse problem.

Nu är skärmen i mina händer och jag märkte ganska snabbt att den avger ett enormt irriterande ljud. Det låter högre än en klassisk klocka från 1950.

https://streamable.com/p63p4

Där är ett klipp på hur det låter. Definitivt ett garantiärende i mina ögon. Hur ställer sig ni @Elgiganten till reklamation av denna vara som andrahandsköpare?

Enligt Acer har dom 2 års garanti, om inte 3 år, på skärmen.

Kort och gott har det varit en jobbig vecka med renoveringar och diverse Ikeabesök, så vill kolla här innan jag ställer mig i en lång servicekö vid Kungens kurva

Permalänk
Avstängd

Hittar inte Acer här på forumet. Enligt personerna på serviceavdelningen Elgiganten Bromma så har ni 1 års garanti och att det inte är säkert att det omfattas av garanti.

Verkar vara ett välkänt problem när jag googlar och garantin täckte det hos ett av fallen åtminstone som jag såg.

På Acer's hemsida står det 2 års garanti. Är det någon annan än elgiganten här som har någon koll så får ni gärna flika in. Vet inte riktigt vart jag ska vända mig.

Elgiganten erbjöd att skicka in till DERAS verkstad men eventuellt fraktkostnader, service/administrationskostnader och allt som medföljer. Plus eventuell reparation om garantin inte täcker (vilket elgigantens 1 års inte gör).

Permalänk
Elgiganten

Tjena!

Prova gärna direkt med Acer: https://www.acer.com/ac/sv/SE/content/service-contact

//Alex

Visa signatur