Permalänk

Finns en ganska bra tråd som tar upp lite av varje här http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=427567

Permalänk
Medlem

Stör mig rätt mycket på Hp nu, man vill ju kunna välja vilken setup man vill ha när det gäller processor och graffkort... Hos Hps amerikanska hemsida kan man välja för 100 $ den något vassare AMD Athlon X2 L625 1,6 GHz med ett ATI 4330 HD och även ett -n Wlan-kort. Priset för L625 och ATI 4330 HD är ~800$ med 4gb ram, 320 gb 7200rpm hdd. Man kan ju också välja intels SP9300 (2.26GHz, 6M Cache) med 512MB NVIDIA GeForce G 105M.. jag vill haaa

Permalänk

Just att dom snålat in på N-Wlan är det som gör mig mest irriterad. I övrigt känns utbudet ok.

Permalänk
Medlem

Jag stör mig också på n-Wlan biten och sitter och överväger om jag ska slå till på en probook. Väntar på lite fler recensioner så att man får en bättre bild av batteritiden på den.

Permalänk
Medlem

Någon som vet om model Pavilion DM3-1050eo har "switchable graphics" så man kan köra på den integrerade grafikkretsen?

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Baxalasse
Just att dom snålat in på N-Wlan är det som gör mig mest irriterad. I övrigt känns utbudet ok.

Någon som vet ifall man kan bara kan byta wlan-kort och då till ett som stödjer n-wlan?

Permalänk

Någon som har fått sin Dm3 och testat och klämt?

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nikonisten
Någon som har fått sin Dm3 och testat och klämt?

Japp, robust, inte som Asus UL30 som kändes som en skinkbit. Köpte DM3z 1040 (Amd). Enda jag kan gnälla på är pekplattan blir fettig och känns inte så exakt. Och, enligt mig, blir den varm vid höger sida. Inte så varm som min fd Zepto, men då snackar vi ju en kraftmaskin, den blev obehaglig efter ett tag. Jobba/utvecklar på den i vs2008 (litet projekt) inga problem.

minus:
- Ingen bluetooth på min modell
- Inge n-wlan på min modell
- Varm på högra sidan.
- Pekplattan

plus:
- Snygg, stabil, robust
- Mycket bra tangentbord, det bästa jag skrivit på faktiskt.
- Inga problem att titta på film (youtube HD), har dock inte kört någon riktig HD film ännu.

Jag är positivt till den, gillar när saker inte bara är plast...

Permalänk

Är det gamla Athlon Neo-processorn i den eller är det den nya Turion? Känns lite fattigt om det är den äldre varianten när den nya Turion finns att få tag på utanför Sverige med 1MB cache istället för 0,5MB.

Permalänk

AMD Athlon Neo X2 Dual-Core L335, tror det är den äldre varianten. Du kan få n-wlan samt ett annat ati grafikkort utomlands också. Vad jag läst ska de 0,5MB extra inte göra någon märkbar prestandaskillnad.

Permalänk

Hur är det med värmebildning och sånt gällande Nvidia G105M?

http://www.dustinhome.se/pd_5010367477.aspx

Det är den jag isåfall är mest sugen på.

EDIT: en annan fundering, hur är det med byte av grafikkretsar? Går det att swappa mellan 105 och intern krets? Tänker mest för att minska strömförbrukning och värmebildning. UL50VT har väl den funktionen har jag för mig?

Permalänk

Tittade på HOME filmen på youtube i HD, lite hackande och datorn blev så där obehagligt varm på höger sidan (som jag nämnt innan). Detta är ATI 3200 grafikkortet. Testade även att köra med Flash 10.1 (beta) som ska "förbättra" filmvisning, ingen skillnad. Gick inte speciellt bra att spela Street Figheter 4, körde på default inställningar, kanske ska dra ner dem...

EDIT: Jag har sagt att den blir varm på HÖGER sida hela tiden, men jag menar VÄNSTER!

Permalänk

Jag måste säga att jag är något besviken på Dm3, klämde på en idag och den var inte mer stabil än Asus UL30A utan tvärtom något mindre stabil. Tangentbordet var dock något bättre, men det skiljde inte mycket. Touchpaden var förskräcklig i jämförelse med UL30A.