Permalänk
Medlem

Ingen usb-sladd med skrivaren?

Köpte precis en HP Deskjet D4260.. men upptäckte vid uppackningen att det inte medföljde någon usb-sladd.. Ska det följa med? Vad finns det för anledning att inte skicka med en..?

Visa signatur

Phenom II X6 1055t @ 3,5GHz
Sleeva.se »

Permalänk
Medlem

brukar inte följa med nån usbsladd. Anledningen? Jo affären ska tjäna på att du köper en 100:- eller dyrare usblakritssnöre som har kostat dom 5:- att köpa in om ens det.

Permalänk
Medlem

Det är snålt att skrivartillverkarna inte skickar med skrivarkabel, men 100:- var väl häftigt. 2 meter 25:-, 3 meter 30:- och 5 meter 60:- Går säkert att hitta billigare.

Pierre

Permalänk
Medlem

Går att hitta billigare ja men om man tar den närmast liggande i affären i samband med köp av skrivaren så är det inte ovanligt att man får betala ett rövarpris för den så därför köper jag inte usbsladden vid skrivarköp om dom tar för mycket för den i den affären.

Edit: Kolla här http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-...

Permalänk
Medlem

Jisses anåda! Och de påstår att de är billiga! Priserna jag angav finns i verkligheten, men inte är det någon som kan köpa in 10000 åt gången.

Permalänk
Hedersmedlem

hmm, håller på kollar efter en usb A-B kabel till min skärm. El-giganten har en på 3 meter för 199kr medans jag hittade en på clasohlson för 75 kr.. herregud. Vill nästan köpa från elgiganten bara för att gå in och säga att jag hittade en billigare. De ska ju betala mellanskillnaden om man hittar en produkt billigare.. vet inte om det gäller kablage dock

Permalänk
Medlem

Tillbehör är alltid svindyrt i ladorna.
Många kollar priserna noga på skrivarna, men sen
plockar man med en kabel till ockerpris av bara farten.

Det de förlorar på karusellerna tar de ingen på gungorna.

Deltaco USB 2.0 Kabel A->B (M-M) 2m
15 spänn.
http://www.webhallen.com/prod.php?id=28802