Nytt gratisprogram avslöjar bluffdiskar

Permalänk
Medlem

Älskar programmen från Steve Gibson.

Testade tidigare alltid mina datorer mot ShieldsUP!

InSpectre, InControl och DNS Benchmark är andra favoriter.

GRC.com, Nirsoft.net och Sordum.org känns alla som från en svunnen tid då en enkel miniräknare inte krävde ett ramverk på flera hundra megabyte för att kunna köras.

Mycket av det skräp som utvecklas idag får Visual Basic 6.0 att framstå som optimerat! Dock vet vi alla att Delphi är bäst

Permalänk
Medlem

Skrev ett eget miniprogram för ett tag sedan som löser samma uppgift, men som fyller 99% av utrymmet med en fil med slumpmässig reproducerbar (och därmed valideringsbar) data och kör sedan ett verifieringspass, men det tar givetvis betydligt längre tid än att göra stickprov, särskilt om det är en extremt långsam usb-pinne (vilket ju tyvärr är vanligt).

Visa signatur

5950X, 3090

Permalänk
Medlem
Skrivet av walkir:

Dock vet vi alla att Delphi är bäst

Christian Ghisler (Total Commander) håller med (förutom kanske under den långa vänteperioden innan 64-bit-versionen av Delphi till slut lanserades ).

Visa signatur

5950X, 3090

Permalänk
Medlem

Testat på ett Kingstron DataTraveler 64GB. Fungerade utmärkt!

Edit: Älskar "retrokänslan" över detta program. Känns lite Windows95 över det

Visa signatur

Min hemsida - Min YouTube-kanal
[i9 12900K] - [ASUS Prime Z690M-Plus D4 mATX] - [Corsair Vengeance LPX Black DDR4-3600 128GB] - [Cerberus mATX chassi] - [WD Black SN850X 4TB] - [SilverStone SX800-LTI] - [Noctua NH-C14S] - [2 x Huawei MateView 3:2] - [KFA2 RTX 4070 12GB]