Permalänk

Soundbar budget 2000 kr!

Hej!

Behöver uppdatera ljudet på min LG A1 tv. Har problem med ojämt ljud, i många filmer tex Top Gun Maverick får man höja ljudet väldigt mycket för att höra dialogen. Men då resulterar det att effekterna (explosioner bakgrundsmusik mm) blir väldigt högt. Blir då att man får höja och sänka ljudet under filmen vilket är ganska irriterande.

Kör i dagsläget med logitech 2.1 setup med aux, dator högtalare(iaf bättre än tv högtalarna). Men är ju dax att uppgradera med en soundbar.

Tv har stöd för Dolby Atmos så hade kanske varit kul med en soundbar med detta stöd? Har läst på nätet att man ska ha 3.1 setup om man vill ha bra dialog i filmer pga extra högtalaren för just dialog. Stämmer detta?

Tänkte ha en budget på runt 2000 kr. Vilken soundbar eller annan setup hade ni valt?

Ser att Philips TAB8805/10 3.1-ch soundbar med dolby atmos går att få tag för 1999kr just nu. Länk soundbarTror ni detta är en bra uppgradering för priset? Eller har ni något annat tips?

Tacksam för svar!

Permalänk
Medlem

En bra uppgradering från TV ljudet skulle jag säga, soundbaren har varit nere flera gånger på 2,5k så 2000 är rätt bra pris.

Permalänk
Skrivet av dcxs:

En bra uppgradering från TV ljudet skulle jag säga, soundbaren har varit nere flera gånger på 2,5k så 2000 är rätt bra pris.

Tack, låter ju bra på pappret för priset, men nu efter jag läst om denna mer ser jag tyvärr en del recensioner som ger denna väldigt dåligt betyg. Buggar, ojämt ljud(dialog), för hög lägsta volym mm. Vet inte vad man ska tro men ser flera som reagerar på samma sak. Men på yt på olika reviews så verkar den ju få högt betyg annars.
Webhallen, Philips