HELT NYTT Stå / Sitt Underrede till skrivbord (100cm-200cm)

Permalänk
Medlem

HELT NYTT Stå / Sitt Underrede till skrivbord (100cm-200cm)

Detta underrede är helt ny i kartong. Jag har flera och annonsen ligger kvar så länge det finns kvar. Hämtas i Haninge strax söder om Stockholm, skickas absolut inte, hämtning via TippTapp funkar. Priset är inte förhandlingsbart.

Finns i färgerna:
Svart
Vit
Grå

Justerbart elektriskt underrede till skrivbord, perfekt när man vill kunna både sitta och stå. Helt nya i förpackning. Passar skrivbordsskivor med djup 60-100cm och en längd på 100-200cm då underredet är justerbart på längden (se bilder).

Utrustad med två synkroniserade motorer med magnetsensorer som styr balansen i rörelserna mellan de två benen. Maximal lastkapacitet på 120kg och en hastighet på 38mm/sekunden vid höjning/sänkning.

Stora stadiga fötter och robust konstruktion vilket ser till att skrivbordet står stabilt även i det allra högsta läget. Det finns ingen nedre tvärstång på den här underredet, inga synliga hål på benen, och inga skruvar på sidskenorna. Handkontrollen har en LED-display, 4 minneslägen mm. Handkontrollen kan låsas för att undvika rörelser av misstag och förebygga att skrivbordets höjd ändras av barn eller av misstag av kollegor.

Med anti-kollisionssystemet som är en integration av en gyro-sensor kommer det justerbara skrivbordet att åka tillbaka och stanna när det krockar med objekt vid rörelser uppåt och nedåt. Du kan tryggt lita på att skrivbordet är skyddat tack vare överbelastnings- och skyddssystem som är inkluderade med varje ram. De mjuka start/stopp-funktionerna ser till att skrivbordet rör sig både smidigt och tyst (< 40dB).

Ramen är tillverkad av återvinningsbart stål med en pulverytbehandling och skickas i en återvinningsbar förpackning.

Komplettera med en snygg skrivbordsskiva eller varför inte en bänkskiva så har du ett riktigt bra skrivbord en lång tid framöver.

Utlägg för jobbet eller hemmakontor? Vi kan skriva blocketkvitto vid köp.
Köpta på Amazon, kvitto från dem ingår inte. Vill man tjafsa om kvitto så kan man vända sig till en butik och köpa där, samma gällande garanti.

Här kan man läsa mer: https://www.ergomaker.com/product/electric-height-adjustable-... (modellen i länken är inkluderat bordsskiva, men det ingår alltså inte här)

Läs hela annonsen här

Permalänk
Moderator
Brons i quiz

*Annonstråd rensad*

Låt annonstråden användas för de som är intresserade av varan.^^

/Vzano, Moderator

Visa signatur

Citera om du vill ha svar!
Tycker du om sidospår? :D Besök The Wiki Game
Har du fråga angående modereringen? PM till Moderatorerna eller Kontaktformulär

Permalänk
Medlem

Funkar Ikeas skrivbordsskivor på den här? Behöver man borra nya hål eller kan man använda sig av de hål som Ikea satt dit på deras skiva?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Specias:

Funkar Ikeas skrivbordsskivor på den här? Behöver man borra nya hål eller kan man använda sig av de hål som Ikea satt dit på deras skiva?

Du får nog borra nya hål, eller beroende på vilken skiva det är - bara skruva direkt i skivan.

Permalänk
Medlem

Skulle en prissänkning bli aktuellt i framtiden så kan jag vara intresserad.