På jakt efter laptop för universitetsstudier

Permalänk
Medlem

På jakt efter laptop för universitetsstudier

Då min laptop som jag tidigare haft (en HP Pavilion) inte orkar med längre har jag tänkt införskaffa en ny laptop som uteslutande kommer användas för mina studier. Jag kommer utöver icke-krävande uppgifter såsom rapportskrivande programmera en del på den, och då jag kodar en del grafiska applikationer vill jag ha en okej presterande GPU. Det är relativt knapert på kontot just nu och jag skulle helst hålla mig under 4000kr om möjligt.

De alternativ som jag hittat just nu som verkar intressanta är följande:

https://www.dustinhome.se/product/5011188588/v145
https://www.komplett.se/product/1157214/dator-surfplatta/dato...

Jag har aldrig tidigare ägt en Chromebook, och på så sätt känns det smidigare att hålla mig till Windows som OS. För samma pris känns Lenovon som ett bättre alternativ för mig utöver det, och det jag hittat som är en större nackdel är att batteritiden är relativt låg på den. Detta ska dock inte vara något större problem. Jag tänkte dock se om någon har ett bättre alternativ här, så om ni har någon prisvärd laptop som ni tror skulle fungera väl för mig, tipsa gärna!

Edit: Har i efterhand nu kollat vidare på Chromebook och insett att det inte är för mig. Har även hittat en annan modell hos Lenovo som kostar 700kr mer men känns en hel del bättre:
https://www.proshop.se/Baerbar-dator/Lenovo-V130-14IKB/277890...

Permalänk
Medlem

https://shop.inrego.se/barbara

refurbade datorer med 1 års garanti, utmärkt support!

Visa signatur

Intel I7 3770k, MSI G45-Z77A, Corsair Vengenance Low Profile 2x 8GB, Samsung Evo 840 250 GB, Fractal Design Define R4, Cooler Master Evo 212, Corsair HX650 v2, 1 TB Western Digital Green Caviar, Asus Dvd Brännare.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Stefan93:

https://shop.inrego.se/barbara

refurbade datorer med 1 års garanti, utmärkt support!

Tack för länken, jag tittade igenom men hittade tyvärr ingen som kändes mer prisvärd än Lenovon som jag länkade från Proshop, så det blev den!