Nostalgi till salu | Super Mario i 44880-bitar

Permalänk
Medlem

Nostalgi till salu | Super Mario i 44880-bitar

Se galleriinlägget som lades upp i samband med skapandet,
https://www.sweclockers.com/galleri/9811-super-mario-i-44880-...

Efter åtta år och två flyttar så platsar tyvärr inte mitt jättekonstverk i hemmet längre, den har sedan senaste flytten bara stått i vägen, så nu tänker jag att det är dags att låta denna vackra skapelse pryda någon annans vägg.

Grunden består av 44880 pärlor som är lagda för att visa Super Mario Bros 3 värld 1-1, den är inte pixelperfekt utan har lite liv i sig, vilket gör att när man kollar tavlan på nära håll får ser man alla "fel" men när du tittar på den från ett längre avstånd får den mer liv. Dessa är fastlimmade på en större masonitskiva som är målad svart för att framhäva tavlan, och har sex större hål borrade för upphängning, samt ett större antal skruvhål jag använde för att fästa en ram på. Den har fått sig både en och annan törn under årens lopp, men jag har lappat och lagat alla pärlor som har försvunnit.

Jag skulle rekommendera den som köper denna att även investera i en plexiglasskiva (eller liknande) och spänna över alla pärlorna för att framtidssäkra den. Samt att kapa till kanterna på masoniten för att få till en snyggare yttre ram.

Masonitskivans mått är 142*101 cm
Pärlplattornas mått är 127*88 cm

Prisförslaget är på 5000 kr.

Läs hela annonsen här

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Respekt för evigt mannen, vilket konstverk!