Wharfedale Diamond 11.0 + ljudkablar

Permalänk
Medlem

Wharfedale Diamond 11.0 + ljudkablar

Tjenare!

Har ett par bokhyllehögtalare jag inte använder längre. Det är ett par Wharfedale Diamond 11.0 som knappt användes i ett år eller så. Dock är jag en såndär som ofta köper nytt bara för att prova olika grejer och setups.

Högtalarna går väl att skicka med posten då jag har originalkartong kvar, i princip allt förutom den tunna plasten som satt runt själva högtalarna vid köp. Grejerna väger en hel del däremot så jag har ingen aning om vad frakten kan gå på. Upphämtning vore nog smidigast.
Tänker mig kanske 800-900kr eller så för högtalarna?

Jag har även 2st Dynavox Perfect Sound ljudkablar på 3 meter. Använde dessa tillsammans med tidigare nämnda högtalare kopplat till en förstärkare jag inte längre har kvar. Dessa går på runt 900kr nya så jag vettetusan vad man kan begära för dessa nu. Köps dessa ihop med högtalarna kan vi nog komma fram till nåt sjysst paketpris!

Läs hela annonsen här

Permalänk
Medlem

Bjuder 1000 kr inkl kablar + frakt

Permalänk
Medlem
Skrivet av marekwitkowski:

Bjuder 1000 kr inkl kablar + frakt

Noterat! Håller annonsen uppe till imorgon eller torsdag och ser hur det ser ut då!

Permalänk
Medlem

Dryg fråga. Men hur bred, hög och djup är dessa? Bra ljud?

Permalänk
Medlem

@sedde007: Oj sorry, de blev sålda igår och jag glömde helt att ta bort annonsen igår kväll när jag kom hem. Kan svara på din fråga ändå: Det är relativt små högtalare, de skulle utan tvekar få plats bredvid varandra i samma "ruta" i en Ikea Kallax-möbel.

Ljudet var dock enligt mig riktigt bra för deras storlek och prislapp. Det är ju alltid en personlig smaksak liksom, men ingen överdriven bas eller så, utan med en relativt jämn och avrundad ljudbild skulle jag väl säga. Skulle utan tvekan rekommendera en titt på Wharfedale om någon söker efter nya högtalare.

Permalänk
Medlem

@TheYardbird: Hej, ingen fara. Tack ändå