Problem med lagg fast bra ping/fps - League of Legends EUW

Permalänk
Medlem

Problem med lagg fast bra ping/fps - League of Legends EUW

Hej!

Fick för några veckor sen från ingenstans lagg när jag va mitt i ett game. Testade allt som riot supporten sa åt mig men inget funka tillslut åkte jag o köpte en ny gamingdator, och märker att jag har exakt samma problem fast mycket mildare. Min fps och ping är stabil men min karaktär fryser till nån sekund då o då eller inte vill hänga med helt enkelt fast jag ser allt annat i spelet 100%. Spelar på servern EUW för dom som spelar LOL.

Så då antog jag att det är nätverket som är problemet men min ping är låg o jämn hela matchen o även vissa enstaka games funkar i stort sett fel fritt och ett annat är helt ospelbart. Hörde av mig till bredbandsbolaget och dom återställde min uppkoppling men utan resultat och dom såg även inga problem. Jag har fiber som är uppe i 200/200mbs och skulle även kolla fall de kunde vara routern som va problemet så jag körde med sladd direkt från vägguttaget till min stationära dator och utan resultat.

Alla ingame settings och PCsettings är korrekt inställda, även alla drivrutiner. Vad kan vara problemet??

Permalänk
Permalänk
Medlem

Låter som packet loss, och troligtvis hos din isp eller någonstans de ansluter.

Dra hem exitlag (fri 3 dagars trial) och lira genom deras vpn, avhjälper det problemet så är det bara att fortsätta gnälla på BBB.

Permalänk
Medlem

@elBenko: Faktiskt testat det och det gick ej. Har märkt dock att på natten när färre spelar så flyter det på bra medans på dagen är det inte spelbart. Så som du säger ligger det hos min ISP eller riot och det är det jag försöker ta reda på vem av dem det är

Permalänk
Medlem

Riot säger att det är Bredbandsbolagets fel, och tvärtom. Är inte jätte high på datorer men ser ut som det inte är BBB utan ligger hos spelets servrar traceroute 1 traceroute 1.1

Permalänk
Medlem

Ja troligtvis ligger problemet hos riot eller på väg in till deras servrar. Har råkat ut för det själv vid ett par tillfällen under årens gång, men det har rört sig om några timmar till något dygn med packet loss, aldrig veckor.

Du får väl tålmodigt vänta tills felet blivit avhjälpt. Kanske att de tar en titt på det om de får in fler rapporter från andra spelare.