Nominera "Årets datorbutik" till SweClockers Awards 2019!

Komplett!
Ingen slår deras support.

Vill också nämna årets två uppstickare, och det är för mig Netonnet som nu mera lämnar 90 dagars ångerrätt om man är medlem, och Elgiganten, som lämnar 50 dagars ångerrätt som medlem.

Senast redigerat 2019-09-10 20:15

Komplett

för utbudet samt alla olika kampanjer. Sedan snabb leverans och suverän support..

Skrivet av XHI:

Det är rätt lustigt. Inet må vara bra på mycket men inte allt. De gånger jag har haft problem med saker köpta hos dom i sthlm, Sveavägen - har jag återkommit för att utnyttja garantin har de fyra av fem fall varit rätt trassliga.

Ta detta rätt, de är kompetenta och trevliga men mycket jobbiga med regelverket som, såklart, är där av en anledning. Men saker som inte kan felsökas på plats måste de skickas iväg för analys och tar inte mitt ord på allvar. Med ett lite smått irriterande "kommer kosta om det inte är något fel". Detta ska självklart berättas att det var några år sedan, men ändå. Det har gett mig en dålig eftersmak av Inet.

På Webhallen däremot, Inga som helst problem med något! Fantastiskt utbud, många butiker, kan skickas till närmaste butik oftast 1-2 dagar efter beställning så jag slipper stå på posten och vänta, returer? Inga problem, även om varan är öppnad eller använd. Återköp av vara köpt på fästmöns kort, med summa insatt på mitt kort? Efter att ha frågat om det verkligen skulle kunna gå? Inga problem. Stekpannor? Inga problem. Jag struntar i den där pingvinstången alla dagar i veckan som Inet levererar. Jag vill ha bra och snabb service nära till hands, många butiker som nästan alltid har vad jag vill ha, gärna inom ett stenkast bort om nöden skulle vara framme.

Webhallen alla dagar i veckan! Det är dags nu... Det är dags att de vinner fösta pris.

Håller 100% med, så fort man får problem med en produkt, och det innebär att man måste ha göra med Inets support så är dom totalt värdelösa.
Förstår verkligen inte hur så många här på Sweclockers kan hålla den här butiken så högt, men antar att dom flesta här aldrig varit i kontakt med deras kundsupport.

För mig är Komplett och Webhallen överlägsna när det kommer till support, båda återförsäljarna ägs dessutom av samma ägare nu för tiden.

Spel & sånt.

Inet

Bar support och bra leverans

Inet

Bra utbud på de mesta, har haft några garantiärenden som varit väldigt smidiga. Jag vann även en mus på en av deras tävlingar och såklart pingvinstängerna, dock blir jag besviken när jag får lakrits :(.

Haft otur med mina teknik köp senaste två åren och haft åtminstone 3 garantiärende hos inet och en retur härva där jag inte var nöjd med produkten. Var inga problem med några byten och tycker inet löst problemen väldigt snyggt varje gång

Inet, byggde en burk själv för första gången och allt levererades inom 1-2 dagar. +Pingvinstång 10/10.

Webhallen

Bra Service, snabba leveranser, kunnig personal.

(39-35 Webbhallen-Inet) Go Go Webhallen!

Elgiganten bra erbjudanden och när jag skulle reklamera så gick det sjukt smidigt. Hade laddat för en fight men dom bara fixade allt hur bra som helst!

När man lagt över 150k på inet så kan jag inte annat än att nominera dom. Har haft ett par returer och de har skötts galant! Ända problem jag haft med inet-paket är att postnord slarvart bort eller skickat fel, men även då så har inet löst det utan några snack!

Cdon är den värsta butiken genom tiderna om jag får nominera till sämsta också DÄR har vi dålig kundservice..

Inet, riktigt bra service och hjälpsam personal, när jag köper hårdvara kollar jag alltid där först plus att deras websidan har bästa layouten, väldigt användar vänlig

Skickades från m.sweclockers.com

Webhallen är min favorit, men jag gillar att inet har gratis frakt. Dock är det är stort jävla plus att man kan pröjsa med Crypto på Webhallen i mina ögon.

Avstår att rösta då jag inte har handlat något hos några datorbutiker på flera år. Rekommenderar dock att ni inte röstar på varken Inet eller Dustin med tanke på hur de hanterar vissa garantiärenden. De må vara OK i de flesta fallen men det är inte endast dessa instanser vi bör döma dem efter. Inet blåste mig på nära en tusenlapp och Dustin ville inte byta ut en produkt som kom skadad efter frakt med anledningen till att skadan inte påverkar funktionen.

Jag lägger min röst på Webhallen.
Jag tycker om att dom både har näthandel och fysiska butiker som det är gott om i Stockholm där jag bor.
Returer och reklamationer har alldrig varit några problem för mig.
Sen tycker jag det är lite kul med deras medlemssystem.

Komplett!
Bäst support utan tvekan.

Webhallen.

Så lätta att ha att göra med ur alla aspekter!

Webhallen - bra service, bra utbud, bara haft bra erfarenheter!

Skickades från m.sweclockers.com

Webbhallen alla dagar i veckan!

Inet helt klart.

Blev dubbelblåst på en platttv från webhallen för typ 10 år sen kostade mig 13000kr aldrig gått tillbaks dit sedan dess.

Norska komplett har i mina ögon varit bäst sedan i princip online shoppingena begynnelse.

Klar nominering även om det kanske känns lite fånigt att noninera den största

Skickades från m.sweclockers.com

Börjar bli rätt ointressant de här. För inet vinner varje år. Visst jävla bra butik. Men tror många e fanboys här oxå.

Skickades från m.sweclockers.com

Det blir Kjell.
Snabbar leveranser skapliga priser och de där prylarna som man ofta inte hittar på andra ställen.

Är också förtjust i Komplett, två nya favoriter är Computersalg och Proshop, men eftersom jag bara får nominera en, blir det Kjell.

Inet!
Kundtjänst, pingvinstänger

Btw, fuck webhallen för att deras företagskundtjänst som inte visste hur saker fungerade och sedan deras inkompententa butikspersonal också! Jag gillade er tills jag behövde använda kundtjänsten.

Webhallen får min röst, bra inom allt.

Inet
Bra kundservice samt fri frakt för Swec medlemmar!

Och pingvin stång såklart..

Jimms.fi

Jo, jag vet att detta är en tävling om Svenska teknik-nätaffärer men jag tänkte ändå blåsa i min trumpet här från andra sidan havet, fastän det inte kommer att höras utan någon Svensk frågar "Någon som hör en mygga?" typ.

Webhallen. Utmärkt service, bra sortiment. Blir trevligt bemött och de kan ta sig tiden att faktiskt hjälpa en potentiell kund med sådant som vissa andra medlemsfavoriter inte bemödar sig med.

Kan inte förstå de som nominerar en butik med motivationen snabb eller gratis frakt. Det är ganska standard idag. Årets butik ska sticka ut.

Webhallen, bra sortiment och alltid hjälpsamma när det strular med produkter, vilket hänt ca 5ggr.
Mycket roliga event (t ex streamhjälpen och speltävlingar).
De har även många fysiska butiker nära där jag bor och jobbar vilket är ett plus för mig.
Dessutom har de en riktigt skön lirare som styr deras Facebook.

Inet!