Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Hjälp: Ny eller begagnad gaming dator + skärm (12-16k)

Permalänk
Medlem

Hjälp: Ny eller begagnad gaming dator + skärm (12-16k)

Hejsan allesammans,

Jag sitter just nu i tankarna att köpa en ny gaming dator alternativt köpa en begagnad. Mina kunskaper inom dagens datorer/komponenter är absolut nada. Jag kommer även behöva en skräm till datorn då jag i dagsläget endast har en gammal bärbar.

Datorn kommer uteslutande användas till gaming och surfa, inget annat egentligen.
Det jag spelar idag är Overwatch men vill även kunna spela andra nuvarande (PUBG, GTA etc.) samt framtida spel på någorlunda inställningar med bra flyt. Inte super kräsen att allt måste vara maxxat. Bara det är bra flyt och helt okej grafik.

Hade gärna velat ha en dator som håller iallafall 3-5 år utan större uppgraderingar, men om det blir ett måste framöver vill jag gärna att det kommer kunna finnas rum till uppgradering i själva setupen.

Min budget inkl. skärm är runt 12-16k då jag räknar med att datorn lär kosta minst 10k och skärm ~3k beroende på hur avancerad som krävs till mina behov. OS samt Montering kommer behövas men behöver ej ingå i budgeten.

Bor i Göteborgsområdet så om någon skulle ha lust att länka en vettig begagnad så är det också mycket uppskattat, skärm inte nödvändigt isåfall då det kan köpas separat. Om det inte finns någon specifik tillgänglig så hade jag även uppskattat en kortare lista med rimliga kravspec.

Tack på förhand och fortsatt trevlig söndagskväll!

Med vänlig hälsning,

Permalänk
Medlem

Bra dator till ett okej pris, försök få ner den till 11000 och slå till.