Hur slutar man bli arg när man spelar?

Permalänk
Medlem

Singelplayer är the way to go, man missar många bra äventyr när man sitter och nöter sitt rage-spel.

Visa signatur

”Ingen må utsättas för godtyckliga ingripanden i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens.
Artikel 12, FN:s deklaration för mänskliga rättigheter

Permalänk
Medlem

Nått som gör stor skillnad för mig är att mute'a voip chatten i tex H1Z1 för folk kan vara extremt nedlåtande om man råkar spela dåligt och bli dödad.
Finns så otroligt mycket småbarn som gör allt för att göra folk förbannade oavsett om det var en själv eller de som dog.

Ibland får jag till en riktigt bra match i BF4 och det är väldigt vanligt att bli kallad cheater bara för att man har bättre k/d ratio än dem. Blev tom bannad från den bästa Gunmaster servern för att de trodde jag fuskade. En sak jag aldrig gör är att skriva nedlåtande saker i chatten för det är så otroligt barnsligt. Då är det bättre att försöka avaktivera chatten helt o hållet

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

6800 XT - Ryzen 5900x - 32GB G.Skill 3733mhz - Asus Strix X570-E - Noctua NH-D15
WD SN750 1TB - Samsung 960 Evo - 850 Evo 1TB - 750 Evo
Corsair HX750i - NZXT Phantom 630 - LG S2721DGFA
Razer Deathadder 2013 - HyperX Alloy Core - Sennheiser GSP 350

Permalänk
Medlem

@anon264921:

Finns ju flera alternativ. Spela andra och kanske lugnare spel kan vara ett.
Se till att vara utvilad...oregelbunden och för lite sömn gör ju vem som helst till en yxmördare på insidan.
Fokusera på att det är ett spel...det är meningen att vara roligt, inte det där du håller på med.
Ha rutiner som arbete/skola, måltider...ut och jogga ifall du sitter instängd med persiennerna nere...sunda vanor vid sidan av spelandet helt enkelt.

Framförallt så tror jag att den underliggande ilskan kan ha andra orsaker än spelet i sig och att du borde ta reda på VARFÖR ilskan kommer, inte vad du ska göra NÄR den kommer. Det är helt ok att prata med en utbildad terapeut eller psykolog ifall du upplever oförklarliga vredesutbrott, det gör dig inte till en psykopat.
Men som sagt, då många sover dåligt för att ha "tid" att sitta uppe och spela så kanske du ska börja där,.

Visa signatur

MB: Asus ROG Strix Z370-E Gaming // CPU: Intel Core i7-8700K
GPU: Asus RTX 3080 TUF OC // Acer Predator XB271HU
RAM: Corsair 16GB DDR4 3000Mhz // PSU: Corsair 750W HX
SSD: Samsung 840 Pro 128GB + 850 EVO 250GB + 850 EVO 500GB

Permalänk
Medlem

@anon264921 Får man fråga hur gammal du är? Om du ännu inte lämnat tonåren så skulle jag tippa på att det kommer gå över med åldern. Är du äldre än så kanske du borde söka hjälp för att komma tillrätta med dina aggressionsproblem. Händer det bara att du får den känslan när du lirar över nätet eller även om du spelar mot någon som befinner sig i samma rum som du? Agerar du isf på känslan även när du har sällskap?

Visa signatur

Laptop: Dell Latitude E7270 | 12,5" FHD IPS | i5-6300U | 16GB RAM | 500GB SSD
Laptop: MacBook Air 13"
NUC: Intel i5-4250U | 8GB RAM | 250GB SSD

Permalänk
Medlem

Jag blev också arg av LoL. (Inte så pass att jag blev våldsam dock).

Det som hjälpte mig var att avinstallera skiten och aldrig spela det igen.

Visa signatur

CPU: i9-13900K + Cooler Master ML360L ARGB V2 || GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS.
MoBo: Asus Rog Strix Z790-F Gaming || RAM 32 GB Kingston Fury Beast CL40 DDR5 RGB 5600 MHz.
PSU: Corsair RMe 1000W 80+ Gold || Chassi: Phanteks Eclipse P500A D-RGB.
Lagring: Kingston Fury Renegade M.2 NVME 2TB + Samsung 860 QVO 1TB.
Skärmar: 27" 1440p 144 Hz IPS G-sync + 27" 1440p 155 Hz VA || OS: Win 11 Home.

Permalänk
Medlem

Lite hemmagjord KBT kan ju vara en bra start.

1. Överväg först och främst om LoL gör dig gladare, lyckligare eller snarare argare och mer besviken/bitter. Om det primärt gör dig argare måste du sluta, eller i varje fall ta ett uppehåll. Oavsett om det enbart är spelet som gör dig arg så är det just nu en perfekt "trigger" för att få dig att explodera och då kommer det vara svårt för dig att hantera dina känslor.

Kanske är det båda delarna? I så fall tror jag precis som övriga som skrivit i tråden att du bör sluta spela med folk du inte känner och fokusera på att spela med vänner istället. Du kommer garanterat inte bli lika arg på dina vänner, om du bryr dig om dem och saknar empatistörning, eftersom det är lättare att "unna" en vän att vinna. Även om du själv hatar att förlora. Och om ni dessutom spelar i samma lag minskar samtidigt risken för att dina övriga lagmedlemmar kommer att göra dig förbannad.

2. De personer jag stött på genom livet som har haft aggressionsproblem i samband med spelande har uteslutande spelat väldigt tävlingsinriktade spel, gärna ranked/ladder där man på olika sätt riskerar att förlora rankpoäng om man torskar ett game. Om du gillar LoL kanke du kan pröva att avstå från att spela ranked? Jag spelar själv inte LoL, så jag har ärligt talat ingen aning om vilka spellägen du har att välja mellan, men jag misstänker att det finns andra alternativ än ranked?

3. MOBA-spel är välkända för att ha toxic communities. Om ovanstående inte är till någon hjälp bör du förmodligen ta en paus från LoL och se om du kan nöja dig med att spela andra typer spel istället. Helst single-player och försök undvika FPS

4. Två saker som oftast minskar aggressionsproblem är a) att man blir äldre och b) att man hittar någon att dela livet med som man inte vill skall behöva utstå all ilska.

Förhoppningsvis är du fortfarande ung och har därmed framtiden framför dig. Men om du har egna barn är det viktigt att du slutar omedelbart - ditt beteende riskerar i så fall inte bara ditt eget välbefinnade.

Permalänk
Medlem

Känner igen dragen, mitt tips vore att försöka vända ursinnet/energin du får vid de tillfällena till något nyttigt och konstruktivt, ut och rör på dig, skaffa en boxningssäck som du kan piska skiten ur utan att det går ut över någon annan levande varelse. Få utlopp för dina aggressioner genom att utmatta dig fysiskt.

Sedan måste du säkert börja kunna se på dig själv annorlunda också; som från ett 3:e-persons perspektiv.
Säkerligen har du tittat på andra spelare som misslyckats med saker och garvat rejält åt deras misslyckanden.
Tänk dig att du ser på dig själv när du misslyckas och att det antagligen ser sjukt kul ut från andras perspektiv, få lite självdistans, våga bjud på dig själv när det skiter sig och att det faktiskt (Nu kommer det; -orden man egentligen hatar-) bara är ett spel.

Detta hänger med rätt långt in i vuxenlivet och ju våldsammare du reagerar, ju äldre du är, desto löjligare kommer folk i din närhet tycka att du beter dig. Så det är bara bra om man lyckas ändra på sig innan dess.

Visa signatur

Tower: ace Battle IV | CPU AMD Phenom II X2 BE unlocked 4cores@3,2GHz | RAM 8GB DDR2@800MHz | MB ASUS M4A785-M | GFK AMD Radeon HD 6850 1GB | HDD Kingston SSD Now 60GB (/) Seagate 2TB(/home) | OS Ubuntu 20.04 LTS
-Numera titulerad: "dator-hipster" då jag har en AMD GPU och dessutom kör Linux.

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon264921:

@AmdX2:

Spelet är League of legends, ranked games. Allmänt dåliga spelare, afkers, feeders och trollers gör mig vansinnig. Det värsta är när laget man möter börjar skriva " Easy" i all-chat när dem enbart vinner pga de punkterna jag listade ovan.

Jag spelar samma spel och tyvärr så är det FFFFFFF omöjligt att lämna brons då det alltid är någon som spelar "minder bra" kan bli skogstokig så jag spelar max ett game om dagen. Är född på 70talet så jag vet inte om det släpper. Jag tror vinnarskallen aldrig försvinner.

Har spelat i silver och guld där slipper man oftast problem med allt för dåliga spelare. hinner man inte upp i början så känns det omöjligt att lämna brons.

Visa signatur

Ryzen 5800X ROG STRIX X570-f GAMING FlareX DDR43600 cl 14-14-14-34 EVGA FTW3 Ultra RTX 3090

Permalänk
Medlem

Steg ett: Identifiera att du har ett problem (check)
Steg två: Bete dig. Nej men allvar, fundera på vilken typ av människa du vill vara. Du klarar väl att tänka logiskt även när du börjar bli arg?

Visa signatur

Speldator :[I] AMD 5600X - 16GB fläskigt ram - AMD 580RX - AOC 32" Wide
HTPC : i5 3450S - 8GB G.Skill - Streacom F8

Permalänk
Medlem

Det bästa ( för mig ) är att sätta "mute" på ALLA när jag kommer in i ett game.
Enligt mig så är chatten bara ett verktyg för att skälla på folk , ett bättre "ping" system skulle enkelt kunna ersätta chatten.

Man kan inte vinna alla matcher , ibland kan man inte vinna några alls.
Det är dock sällan BARA andras fel och alla gör fel någon gång.

"Man ska leva som man lär".... men ibland vill jag bara att den där toplanern som går 0/10/0 innan 10 minuter har passerat ska få ebola.
Ibland berättar jag för den toplanern att jag vill att han ska få ebola.
Ibland släpper jag det , tar en paus och spelar ett nytt game.

Visa signatur

3060ti med nån 11600

Windows 11...

Permalänk

Inte någon ADHD typ?

Känner en hel del folk med adhd, och dom kan reagera rätt så exakt så som du beskriver.

Visa signatur

STULET: 1600x | 980Ti | Ceslius S24| Prime B350 PLUS | 16gb Vengeance LPX 3000MHz | 850 EVO 250gb | 750gb HDD | RM550X | Carbide 600Q | HD598SE | E10K
Kylpasta på bilden...
Tagg/citat öker risken att jag ser ditt inlägg med upp till 97%!

Permalänk
Inaktiv

Det kan hända att jag blir arg eller upprörd över ett spel, eller en annan spelares aktioner. Grejen är den att jag tycker att det är ofantligt onödigt att ta ut sin aggression (antingen fysiskt eller över röstkommunikation) över en sådan liten sak (läs, det finns ju värre saker i världen). Att säga att "det bara är ett spel" kan ibland vara frustrerande i sig själv - men det stämmer ju faktiskt fullt ut, då det bara är ett spel.

Mina vänner tycker att jag är helt galen att jag lyckas hålla mig så lugn när jag spelar. Det har nog med att göra att jag helt enkelt tycker att det är onödigt med ilska när man spelar. Dock tror jag att det är en sak man måste träna upp; man lär sig med tiden. Om man känner att man börjar bli irriterad ska man nog sluta spela istället. Så resonerar jag!

Det finns en grym person på YouTube som i många år har spelat ett spel som heter PlanetSide 2, och han har en serie som heter Thoughts on Better Gaming (vilken är superb rakt igenom!). Det finns en film, den har dock några år på nacken nu, men den är fortfarande relevant, som han har gjort om ilska i spel generellt. Den brukar jag ofta tänka på ifall jag känner en hint av ilska på gång. Här är en länk! Jag har lärt mig mycket från denhär grymma snubben!

Permalänk
Medlem

Du har fått några tipps här om att få ur dig aggressionen genom att slå på saker som boxbollar och liknande. Detta är, enligt den senaste forskningen, något som är en dålig väg att gå. De anser att detta är ett sätt att belöna hjärnan vid fel tillfälle vilket kommer öka aggressionen. Det som nu rekommenderas är mer åt hållet att ta djupa andetag och försöka mentalt lugna ner sig. Som britterna säger "stiff upper lip".

Permalänk
Inaktiv

Jag vet precis vad du känner, man kan slå ihjäl nån för mindre. Men mitt råd är ta en paus från onlinespelande.
Spela singel eller inget alls. I början suger det i en, men gör det inte.. man behöver få känslomässig distans till det hela, och det kommer efter ett tag.
Läs tex en bra bok istället eller nåt annat. Sen gissar jag att när du provar igen så är det faktiskt lättare.

Tänk på att det du säger högt till dig själv faktiskt hjälper dig att både tänka rätt och bete dig rätt. Sant. Ord påverkar oss nog mer än vad vi tror. Du kan tex läsa mer här
.

Permalänk

Ät en snickers. Du är inte du när du är hungrig

Permalänk
Medlem

Börja spela för att ha kul istället för att vinna.

Spela för att ha kul --> förlora --> fortfarande bra humör --> spelar fortfarande bra

Spela för att vinna --> förlora --> pissigt humör --> spelar dåligt

Min inställning till spel är att alltid spela för att ha kul istället för att spela för att vinna.

Det är ofta jag förlorar 90% av matcher men fortfarande har roligt. Så fort motståndarna börjar förlora så får de pissigt humör och börjar spela sämre. Jag spelar mycket Overwatch och CS, ofta vinner man bara på bra humör i de spelen.

Permalänk
Medlem

Jag brukar också bli förbannad ibland när jag spelar. Oftast inte, men när jag väl blir så är det ordentligt.

Förra året gjorde jag hål i en IKEA möbel (iofs inte svårt) med en PS4 kontroll när jag spelade Bloodborne.
När det hände så skrattade jag åt mig själv och var lite chockad över vad som hänt, testade att kontrollen fortfarande fungerade, stängde av PS4an, gick ut i garaget och sågade ut en bit plywood och målade den vit, lät färgen torka och gick ut med hunden under tiden. Sedan satte jag på plats plywood biten och försökte mig på bossen igen, och efter två nya försök var den avklarad.

- Tänk efter om du verkligen tycker om spelet så mycket att det är värt att bli förbannad på ibland

- Har du några andra saker på gång i livet som kan medföra stress/irritation? Saker du borde göra? Plugg? Prov? Dåliga relationer? Dålig dag på jobbet? Lite sömn? Försök lösa de problemen först isf.

- Innan du tänker slå hål i en vägg/tangentbord/skärm/kasta en kontroll, försök tänka på vad det kostar att fixa en ny/reparera, och tänk på vilken onödig utgift det är

- Stäng av spelet så fort du börjar bli less, gör något annat (helst något annat än att spela/sitta vid datorn) och rensa skallen. Känn att du är väldigt sugen på att spela spelet igen - då försöker du igen.

Det sistnämnda är väldigt kliché, men det är det bästa.

Visa signatur

13600KF, RTX 4070 FE, B760I, 32GB DDR4, NR200P

Permalänk
Medlem

Jag är också sådan som hatar att förlora i spel när jag spelar online och därför så vågar jag inte heller spela så mycket online spel, det enda jag brukade spela online var Unreal Tournament eftersom snabba arena shooters var min grejj och spelade även i 2st olika clans en tid osv. så eftersom man spenderat så mycket tid och hade erfarenhet och relativt goda skills så vann jag ju oftast. Men vågar inte riktigt hoppa in i andra spel som totalt nybörjare för jag vet att konstant hålla på förlora skulla ta för hårt på min mentala tillfredstellelse.

Har aldrig tagit mig till någon fysisk våld av något slag och aldrig slagit nån knytnäve i bordet osv men det känns som hjärnan håller på att explodera ibland efter sådana förluster som kan t.ex. handla om ojämna förutsättningar, team mates som inte tar det på tillräckligt allvar osv. och den där dåliga känslan kan hålla i sig åtminstone 1-2 timme efterhand och en toxic beteende mot andra spelare får jag kämpa ordentligt emot för att försöka hålla mig tillbaka, ibland lyckas jag, ibland inte utan att slinka några kommentarer här och där som jag normalt inte skulle skriva om jag inte befann mig i just det psykiska tillståndet. Andra spelare brukar ju säga typ, ta det lugnt och spela för att ha kul och umgås och så men jag kan ju inget åt det att min hjärna funkar på det sättet att jag har roligt när jag vinner och hatar att förlora, dvs. jag spelar för att vinna.

Det var många ggr man tänkte när man höll på spela, varför i #%¤¤ spelar jag då jag får sån ångest av det, ibland blev det pauser, ibland började man igen osv. Var ganska beroende av just Unreal Tournament (99, UT2k4 och framförallt 3:an) så det kändes som man ville sluta spela många ggr men ändå kände man att man måste fortsätta. Idagsläget så spelar jag inte lika ofta mera, blivit mera tid åt andra hobbier och jag skulle säga jag mår bättre då jag undviker all dess mentala stress som online spelandet kan medföra att troligtvis därför så försöker jag undvika att fastna i det träsket igen.

Visa signatur

Intel® Core i7-13700K @ 5.7/5.6GHz | ASRock Z690 Extreme | G.Skill Trident Z 32GB @ DDR4-3400 CL14 | Samsung EVO series M.2 + Sata SSDs 2TB | Intel Arc A750 | SuperFlower Titanium 1000W | Gigabyte M32Q 32"/1440p 165Hz | Arctic Freezer II 360 AIO | Phanteks P500A D-RGB | Windows 10 & 11 x64 Professional

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon179202:

Jag vet precis vad du känner, man kan slå ihjäl nån för mindre. Men mitt råd är ta en paus från onlinespelande.
Spela singel eller inget alls. I början suger det i en, men gör det inte.. man behöver få känslomässig distans till det hela, och det kommer efter ett tag.
Läs tex en bra bok istället eller nåt annat. Sen gissar jag att när du provar igen så är det faktiskt lättare.

Tänk på att det du säger högt till dig själv faktiskt hjälper dig att både tänka rätt och bete dig rätt. Sant. Ord påverkar oss nog mer än vad vi tror. Du kan tex läsa mer här
.

Att läsa en riktigt bra bok får oftast mig att släppa spel-frustrationen helt.

Perfekt tips!

Visa signatur

3060ti med nån 11600

Windows 11...

Permalänk
Medlem

Du kan gå i KBT-terapi för ditt utåtagerande beteende.

Permalänk

Har många gånger med mognadsgrad att göra, säger inte att du är omogen men de allra flesta blir inte så arga (om ens något) som de blev när de var yngre.

Så ja, tipset är väl för det första att försöka se om det finns något bakomliggande problem till att du blir så arg, alltså något utanför spelet som påverkar dig. Sånt är lätt hänt och svårt att upptäcka om man inte tänker efter.

Andra tipset är som flera andra säger, försök att se det som ett spel för att ha roligt varje gång du spelar. Det gamet du blir arg över har ingen påverkan om 5 år, inte ens nästa dag, så varför slösa energi på det?

Om du verkligen vill spela seriöst får du försöka hitta andra som också vill det (mogna sådana). Sök på faceit eller liknande sidor, kanske är bättre.

Permalänk
Medlem

Det är väl klart man blir förbannad om man är en tävlingsinriktad person och torskar en match. Gissar på att det inte bara gäller datorspel utan även sker i andra tävlingssammanhang. Så är det för mig i alla fall.

Nu slår jag inte sönder saker längre (hände mer när jag var yngre) då jag har lyckats få bukt på det där, men några saker som gör underverk om man blir irriterad över andra personer är ju att gömma in-game-chatten helt och även sätta mute på alla (om dom kör voice). Det gör jag alltid om det går.

Jag är en redigt dålig förlorare så jag undviker all form utav tävling så gott det går. Blir liksom förbannad när man är ute och bowlar och jag suger.

Visa signatur

Grubblare

Permalänk
Medlem

Det jag gjorde var att börja slå mig själv på benen, strax ovanför knäet. Det gör ont som fan både i benet och handen. Efter ett tag slutade jag eftersom det är tröttsamt i längden att få ont. Till slut började ilskan bli bättre och idag kan jag hantera det mycket bättre. Men visst, gnällig och högljudd kan jag fortfarande bli.

Visa signatur

Skriv jätteintressant information här.

Permalänk

Skulle säga att man istället för att bara köra "HARDCORE" så kör man o ba försöker ha kul ist. INTE spela spel som H1Z1 skulle jag helt ärligt tillägga haha! Försök lugna dig o tänk vad du gjort fel varje gång du dör/ vad som nu hänt.

Permalänk
Medlem
Skrivet av _niko_:

Sluta spela med random. Kör bara med folk du känner.

Som någon som blir rejält irriterad (ger mig aldrig in i någon strid) när folk som du beklagar sig över sina medspelare så kan jag inte annat än hålla med ovanstående råd. Förutsatt att du själv är bra då.

Jag respekterar att vissa vill spela på seriös nivå, men då får du allt se till att spela med andra som delar din ambition.

Visa signatur

AMD Ryzen 7 5800X | 32 GB Corsair Vengeance 3200 MHz | ASUS TUF Geforce RTX 3080

Permalänk

Mitt trick var att sluta vara optimistiskt. Pessimism for the win.

Jag kör med förväntan att mina lagkamrater är sånna som skruvar på en spik. Fokuserar mest på min prestation, skiter totalt i vad andra tycker om hur bra eller dålig jag är. Jag blir inte arg på någon förutom mig själv ifall jag kör dåligt på egen hand.

Visa signatur

Spelburk: R7 5700X | 5700 XT | 32GB RAM | MSI B350M PRO-VDH

Permalänk
Medlem

Känner igen mig själv i det du beskriver. Dock har jag tillräckligt med kontroll för att inte slå sönder mina egna saker, utan energin fokuseras på extremt brutala tankar på vad jag skulle vilja göra mot personen i spelet som orsakat denna känlsa i mig. För mig går det över rätt snabbt dock. Tycker att detta är helt legitima känslor, speciellt om man har en mer tävlingsinriktad personlighet än andra.

För mig är de helt normalt att bli arg or irriterad när man påbörjar t.ex en match i Dota, LoL, Hon etc, och någon lämnar spelet och förstör. Eller när någon idiot skapat ett troll konto och bara kommer in för att jävlas. Eller när någon fuskar, eller när någon inte spelar med laget i ett spel där teamplay är kärnan i spelet. Eller när man slängs i ett lag med 14 åriga ryssar som kan knappt 3 ord på engelska. etc etc. Många situationer som man ställs inför, speciellt om spelar själv och då med helt okända spelare.

Så antingen sluta spela, eller lär dig hantera dessa problem på ett mindre destruktivt sätt.
Jag själv har funderat på samma sak som tidigare har tippsats i tråden, en boxningssäck, och slå skiten ur den i 2 minuter när man blir förbannad

Visa signatur

[FD R5]--- [B550-E Strix] ---[Ryzen 5900X]--- [Noctua NH-U14S]---[RTX 3080 TUF OC]---[Corsair RM850X V2]---[WD SN850x 1TB]---[TridentZ 2x8gb 3800mhz CL16]---[Predator XB271HU]---[HyperX Cloud Alpha]---[Steelseries Rival]---[Logitech G710 ]----> Win10

Permalänk
Medlem

Regelbunden hård träning brukar ha en tendens till att plana ut sånt där. Personligen blir jag inte fullt lika arg, men känner helt klart igen en frustration om man spelar PVP och blir ägd om och om igen. Vet tyvärr inget som hjälper om man fortsätter spela i det läget, men det kan vara skönt att helt enkelt lämna tangentbordet i några minuter på en kort promenad eller något.

Visa signatur

AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI | Noctua NH-U12A | Kingston 64GB DDR5 6000MHz FURY Beast Black | Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse | Seasonic Focus GX 850W | Corsair Force MP510 960gb | Seagate FireCuda 510 1TB | Fractal Design Meshify 2 Compact | Samsung Odyssey G7 27" 240hz

Permalänk
Medlem

Om det är ranked spela aldrig när du är arg eller upprörd från tidigare game. Då stör du dig värre på lagkamraters misstag. Spela med kompisar och spela ARAM mellan dina ranked games.

Mute är ett bra verktyg. Är någon tyken eller negativ mute bara, argumentera inte. Om någon gör ett misstag i spelet tänk inte på det. I slutändan förstör det bara för dig mentalt och du gör värre misstag. Ranked är för att du själv ska bli bättre, inte för att mäta e-penis med en virtuell rank.

Jag var chat-restricted flera gånger nåt år sedan. Nuförtiden är man challenger EUNE och d1-3 EUW. Attityden är största problemet folk har. Det är ironiskt att de undrar ibland varför de inte climbar när problemet är rakt framför dem.

Visa signatur

Ryzen 7 5800X3D | RX 7900 XT

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon264921:

Är det någon som har varit i samma sits och lyckas ta sig ur det? Alla tips uppskattas.

Oftast så beror det på att du söker validering, särskilt om det rör sig om online spel, typ rankad spel i LoL, CSGO eller liknande spel. Om du är ung så är det bättre att du söker validering i skolan med väldigt bra betyg eller kanske rent av socialt bland vänner.

Vad gäller just LoL skulle jag nog säga att inte spela bara rankade matcher, om du verkligen tycker att spelet är kul så spela vanliga matcher och ignorera vad personer skriver i chatten.