Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop
Permalänk
Medlem

Bose QuietComfort 25

Hej!

Säljer nu mina Bose QuietComfort 25. Utmärkt noise-cancelling och enligt mig väldigt bra ljud. Inhandlade 29 Oktober 2015, så endast 8 månader gamla. Bekräftelse på köp från webbhallen finns, samt papperskvitto, men där har jag andra varor på samma kvitto, så det kan jag tyvärr inte skicka med (kan dock visa upp det som bevis på köpdatum).

Detta är den så kallade "Samsung/Android"-varianten. Detta innebär att fjärrkontrollen på sladden garanteras fungera på Samsung-telefoner, och borde fungera med dom flesta Android-telefoner.

Jag går på semester på lördag, så affär görs helst innan dess, annars är jag borta i 3 veckor.

Vid snabb affär så skickar jag även med en trådlös mottagare (Sbh20) med kort sladd tillverkad av andreas_dock här på forumet! (http://www.sweclockers.com/galleri/13630-tradlosa-bose-qc25)

Jobbar inne i stan (Stockholm) så kan mötas över lunch eller efter jobbet någon dag, alternativt upphämtning eller så kan jag skicka dom, men i så fall står köparen för frakten.

I övrigt så finns det hård förpackning och flygadapter, samt lång sladd, alltså allt som man fick med från Bose. Mer om lurarna finns att läsas på https://www.bose.com/en_us/products/headphones/over_ear_headp...

Läs hela annonsen här

Permalänk
Livsnjutare 😎

Synd att se att dessa fina lurar åker ut på annons!... men jag har faktiskt tänkt detsamma med mina

Kommer uppgradera mig till Bose QC35'orna istället för lurar att ha med mig överallt och ingenstans / när man är på resande fot. Men får vänta lite tills det kommer nån kampanj eller rea, tycker 3990kr är i dyraste laget.

Lycka till med försäljningen!
Detta är fantastiskt fina lurar, oavsett vem som får dem kommer bli så nöjd!!

.. och jäkligt smidig lösning med SBH20 + kabeln där du !
Blir inte SBH20'n såld kan jag köpa tillbaka den faktiskt... skulle behöva en till.

Visa signatur

Citera eller Svara för respons! •
• Life is a playground {|;^) •

Permalänk
Medlem

Haha, ja, jag tog det hårda beslutet att jag har råd att köpa Bose QC35, eftersom jag använder dom så mycket och dom fungerar så bra, men jag verkligen vill ha *helt* trådlöst.
Lösningen med SBH20 är en riktigt skön kompromiss, men tyvärr har den lite kort batteritid för min smak, så jag kan inte använda det en hel arbetsdag. Funkar nog för de flesta som inte lyssnar mer än 6 timmar om dagen, då man bara kan ladda SBH20 över natten i så fall

Permalänk
Medlem

Uppdatering: Har nu sänkt priset till 1200:- och skickar då inte med trådlösa mottagaren och säljer istället den separat för att få till ett lägre pris på hörlurarna!

Värt att notera är även att lurarna inte har några märken eller skråmor, då dom alltid förvarats i sin hårda förpackning vid transport. Jag skulle kalla dem "nyskick".

Permalänk

Hej, lägger ett bud på 1000 kr och bor i Stockholm, kan hämta imorgon (torsdag) under din lunch i stan? Skulle det funka? Mitt nummer är 0707602924, bara att ringa eller smsa?
Mvh jesper

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem
Skrivet av jesperaltin:

Hej, lägger ett bud på 1000 kr och bor i Stockholm, kan hämta imorgon (torsdag) under din lunch i stan? Skulle det funka? Mitt nummer är 0707602924, bara att ringa eller smsa?
Mvh jesper

Skickades från m.sweclockers.com

Hej!

Jag tror 1000 blir lite väl i minsta laget, 500 mindre än vad jag egentligen ville ha för dom. I så fall väntar jag hellre till efter semestern, något jag funderade på att göra i vilket fall, eftersom det blir lite tajt för mig att få till nya hörlurar nu

Jag tror att jag stressade iväg denna försäljningen lite väl tight inpå semestern, något jag ångrar nu. Jag gör helt enkelt så att jag blåser av försäljningen nu och återkommer efter semestern då jag har tid att göra detta ordentligt. Tack för budet dock, jag hör antagligen av mig till dig när jag kommer tillbaka efter semestern (3-4 veckor) och hör om du fortfarande är intresserad.

Mvh, Magnus

Permalänk

Okej, va synd! Jag som hade behövt ha dom på min semester kan jag köpa dom för 1200 idag då?

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

@jesperaltin: Hmm, det skulle innebära att jag skulle behöva trippa förbi och köpa mig ett par Bose QC35 direkt, och då jag idag såg att Sennheiser ska släppa en ny version i samma prisklass med samma funktion så väntar jag hellre på den, eftersom försäljningen inte gick riktigt lika bra som jag hade hoppats på ursprungligen...

Men som en kompromiss så kan vi säga så här: Får jag 1500 för dom, som var mitt ursprungliga pris, så får du dom idag efter jobbet. På så sätt så står jag fast vid min ursprungliga annons och kan samtidigt intala mig själv om att Sennheiser ändå inte kommer kunna leverera och nöja mig med att Bose är bäst, då NC är det viktigaste för mig. Annars avvaktar jag.

Permalänk

okej, jag tror ingen kommar lyckas med samma NC som bose har (dom har nämligen patent på sin teknik), du får 1200 för dom idag annars får det vara

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Såld till Jesper!

Om nån är intresserad så finns fortfarande Bluetooth-adaptern kvar, som jag säljer separat för 300:-. Denna går alltså att använda på alla hörlurar som har löstagbar sladd och 3.5mm uttag, inte bara Bose QC25

Skickades från m.sweclockers.com