TEAC Z-7000, Bästa sätt att sälja vidare?

Permalänk
Medlem

TEAC Z-7000, Bästa sätt att sälja vidare?

Nu vet jag att detta inte är ett hifi forum helt och hållet. Men behöver lite råd.

Det är min sambos pappas kassettspelare. Han har nyligen gått bort och nu har jag fått ärva den men jag har inte några kassettband att spela på den. Sedan är jag inte så intresserad av att införskaffa det heller. Så då blir det till att sälja den, men jag har inte en aning om vad man ska göra det. Det är klart att man bara kan lägga upp den på blocket och hoppas på det bästa men det kanske skulle vara bättra att lägga upp den på ett bra forum som har en säljdel.

Varför jag skriver en tråd om detta är för att om man läser på internet så ska detta vara någon slags holy grail av kassettspelare. Så det kanske finns någon inbiten hifi människa här som vet var man ska vända sig för att sälja vidare den utan att bli helt lurad.

recension:
http://mortechpr.wix.com/cassetteadventures#!Inside-a-TEAC-Z-...

//Stefan

Visa signatur

- Dator, Mus, Tangentbord och skärm.

Permalänk
Medlem

Det är mycket riktigt en ovanlig maskin. Som liten grabb på 80-talet gick man och dregglade över den men naturligtvis var den alldeles för dyr.

Eftersom den är eftertraktad bland hifi-samlare världen över skulle jag lägga den på eBay. Ligger en annons ute på "lillebror" z-5000 och för den vill de ha nästan 4000:-

Visa signatur

En likadan som Arne Weise har.
http://www.skydiveumea.se

Permalänk
Medlem

TEAC Z-7000

Hej!

Blev kassettdäcket sålt?.

Vh Johan

Skickades från m.sweclockers.com