Val av bärbar dator. Mestadels spelande av WoW, inte allt för krävande spel.

Permalänk
Medlem

Val av bärbar dator. Mestadels spelande av WoW, inte allt för krävande spel.

Hejsan!

Är lite i valet eller kvalet när det gäller köp av bärbar dator. Har en rigg hemma som jag är nöjd med men pga fastmonterade skärmar och ett stort gäng tillbehör känner jag att jag inte vill kånka runt på dem när jag ska till flickvännen mm. Som jag tidigare nämnde är väl wow mer eller mindre det enda spel jag spelar när jag väl har tid. Mitt enda krav är väl att det ska fixa wow på ultra, tycker inte det är ett allt för högt krav då wow inte är speciellt krävande spel. Spel som kan komma och vara intressanta i framtiden är väl t.ex. Cod, CS go mm.

Var till en börjar mycket sugen på mac då jag gillar operativsystemet men prestandan är långt ifrån där den borde vara i relation till priset. De må vara slitstarka och hålla bra länge. Men de är inte speciellt användbara i de områden jag tänkt att använda den då jag inte sysslar med varken fotoredigering eller video.

Har kollat lite olika modeller och skulle vilja få lite feedback på vad ni tycker om de datorer jag tittat på eventuellt alternativ som är bättre.

1. http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/skarmstorlek/laptop-1...

2. http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/skarmstorlek/laptop-1...

3. http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/skarmstorlek/laptop-1... (verkar mest lovande enligt mig av dessa 3)

Har ju tidigare nämnt vilka spel jag kör etc, tycker det verkar som bra prestanda för pengarna.

Några synpunkter?

MVH

Permalänk
Medlem

Spelar vikten roll? Den du tyckte var mest lovande väger 4.5 kg.

Kolla lite på Acer Nitro serien:
https://www.komplett.se/search?q=acer+nitro

Tycker personligen dom verkar riktigt prisvärda plus att det är ips skärmar.

Permalänk
Avstängd

Av de tre skulle jag satsat på Asus'en. Den har bättre grafikkort än de andra två, större skärm än Lenovo'n och lägre pris än MSI'n.

Visa signatur

Desktop:NZXT H440 Black/Blue - MSI X99S SLI Plus - i7 5820k @ 4.5Ghz - Noctua NH-D15 - Crucial 32GB @ 2400 CL14 - Asus GTX 780 Ti - Asus GTX 470 - Lycom Firewire 400 LP kort - 2x Samsung 850 Pro 1TB - Seasonic 1200w 80+ Platinum Laptop: Macbook Pro Retina (Late 2013) - 1TB SSD - 16GB RAM - 2.6Ghz Intel i7 - nVidia 750 GT