Permalänk

Internetpoker

Kanske inte är okej och skriva om spel på sweclockers, men ändå, detta inlägg är för att varna, inget glamor skit om hur bra man räknar eller hur jävla grym man är på poker.

Förlorade nyss goa 2000 i en hand, kåk hade jag och i samma veva så satte motståndaren straight flush. 2000 är inte så farligt om jag ska va helt ärlig men till er som funderar på att spela eller är på nybörjarnivå så ge fan i internetpoker! Så här ser de ut hela tiden, har spelat till o från i 7 år och hade jag gett fan i det så hade min ekonomi sett riktigt bra ut.

Internetpoker är ett skabbigt jävla skithål. Så lägg ner alla tankar ni har på o lyckas, bara ett råd, nåt gott ska ju mina erfarenheter dra med sig.

Edit: Dan Glimne o alla andra jävla sopor som antagligen aldrig haft ett vanligt jobb är bra på att lura folk, fattar inte att dom får tid i tv överhuvudtaget. Hoppas att någon som går i tankarna om poker läser detta o inser att det är bara en jävla hög med idiotor som spelar poker.

Edit igen: Alla jävla pissiga besserwisser svar ska jag länka till magnus betner!

Permalänk
Medlem

Fina ord. Får hoppas att du slutar själv nu då.

Permalänk
Medlem

The only way to win is to not play at all.

Men annars känner man till peeps som har lyckats skrapa ihop en ansenlig summa genom nätpoker. De fåtal lyckosamma är såklart unga, nya, kan koncentrera sig, sportar och håller sig vid god vigör, har ingenting att förlora ej heller något att vinna.
En av dem slutade inte och förlorade en del av vad han vann. Den andra har jag inte hört något om på länge men just då så tog han prispengarna och började studera för de.
De övriga tjoget har förlorat på nätpoker och övrigt spelande.

Visa signatur

It's not that you don't comprehend what's laid out before you, or that you're unable to process. It's all about what you're to live up to, your position, an identity created by the expectations of your affiliation.

Permalänk
Medlem

Så om jag förstått dig rätt tog det dig 7år att komma till denna insikt? Då får jag väl passa på att gratulera att du brytit dig ur denna "hög med idioter" och önska dig lycka till! (Hej Magnus Betnér! )

Visa signatur

Me, Myself and I...

Permalänk

2000 är hårt att förlora i en hand man vet att man vinner.

Min farsa har spelat nätpoker i ganska många år nu. Han ligger plus men då är han alltid koncentrerad och spelar bara på låg nivå.

Visa signatur

NR200P || 5600X || 3080 Strix ||

Permalänk
Medlem
Skrivet av Ninotramp:

2000 är hårt att förlora i en hand man vet att man vinner.

Hur tänkte du nu? Såvida du inte sitter med en royal flush vet man inte.

Visa signatur

Me, Myself and I...

Permalänk
Medlem
Skrivet av McFeast:

Hur tänkte du nu? Såvida du inte sitter med en royal flush vet man inte.

Han menar nog "tror".

Permalänk
Medlem

Fan! Nu vart jag sugen bara för att....:O

Visa signatur

🖥️ Fractal Design Node 804 • Asrock Fatal1ty X99M Killer • Intel 5820K • Noctua NH-U12S • Corsair Vengeance 16GB • Gigabyte GTX 970 • be quiet! Dark Power Pro 550w • 2x Intel 520 120GB • 2x 1TB • 1x 3TB
💻 Microsoft Surface Pro (8GB/128GB)
 iPhone 11 64GB 🎧 SONY WH-1000XM3
🎵📲 SONY NW-ZX300 64GB [Region changed & Mr Walkman custom firmware loaded] + 256GB xtra • Audio Technica ATH-M50X

Permalänk
Medlem
Skrivet av Batman:

Fan! Nu vart jag sugen bara för att....:O

Ja, man ser ju hur lätt det är. Det är bara att sitta på en straight flush när motståndaren har kåk och betalar en rikligt

Nja, ärligt talat så skulle jag nog inte så kategoriskt såga nätpoker som TS.
Dock är det väldigt många som grovt överskattar sin förmåga, som högst troligt kommer att gå back i längden.
Många vinner tom stora belopp av ren tur och inser inte hur dåligt de egentligen spelar. Dessa kommer det att gå illa för i längden.

Dessutom, även om man är väldigt duktig så är svängningarna i spelet stora. Man kan spela helt fantastiskt, men ändå förlora stora summor när folk drar ut på en (som det låter som att TS råkat ut för).

Men med en sund inställning till spelet, med mycket erfarenhet och kunskap, där man inte satsar mer än en liten bråkdel av sin kassa så kan man gå rätt stadigt plus. Men det är som sagt en frustrerande verksamhet, just för att den som spelar bäst inte sällan ändå förlorar på kort sikt. På längre sikt gör dock stora talens lag sitt jobb såvida man verkligen spelar bättre än snittet.

Visa signatur

Namn : Jesper | Ålder : 45 | In-game namn : iller
Yrke : Matematisk modellerare (finansiell matematik), mjukvaruutvecklare för risksystem.
Utbildning : Doktor i matematik + en del mat-stat, numme och IT-relaterat.