Helgsnack: "Vad är den sämsta produkt du någonsin inhandlat?"

Permalänk
Medlem

Steelseries Xai och Ikari. Sämre skitmöss får man leta länge efter. Fattar inte hur de fortsätter sälja produkter. Osköna möss med positiv acceleration, extremt överprisade och går sönder kvickt. En IntelliMouse för 150 spänn krossar alla Steelseries 'gamingmöss', det är lite sorgligt. Jag blev så arg på mig själv efter att ha inhandlat inte en, utan två helt meningslösa produkter.

Däremot tycker jag inte Siberia v2 är sådär jättedåligt (fast jag har nån modell utan mic, inget headset), fick mitt för 300 spänn på nån rea, och de är faktiskt riktigt komfortabla och ändå helt OK ljud för pengarna. Sitter bra, tjock sladd och allmänt stabil. Mitt har dock börjat gnissla lite i plasten på ena sidan, vilket blir ganska enerverande om man rör sig.

Permalänk
Medlem
Skrivet av LovePig:

Diablo II - men jag måste va imponerad av marknadsföringen
En sån hype för ett skitspel

Köpte också DII, installerade skiten och piratkopieringskyddet hindrade DII från att funka på min dator! Fick lov att tanka ner en crackad version för att kunna spela MITT KÖPTA SPEL! Gick ner i grottan, gick upp igen och tröttande när jag insåg att jag skulle ner och göra om det igen....
(Uppenbarligen har jag missat något när det gäller DII eftersom jag vet att så MÅNGA älskar det!)

Visa signatur

Vitaly Chernobyl and The Meltdowns

Permalänk
Medlem

Har köpt hur mkt skit från Kina som helst för att det var billigt och kanske kunde vara bra att ha.

- En usb-hubb med sån där platta som håller kaffet varmt. Den gick i två delar när jag pluggade in usb och kaffet höll sig inte varmt.

- En massage-grej. som får ström och styrs via usb. Den hade plattor i snören som man kan placera på ömma delar av kroppen. I nacke och skuldror tänkte jag, för där är jag stel. Efter att ha letat efter och installerat drivrutiner i timmar så får jag äntligen igång skiten, men det kittlar mest till lite i huden, eller får musklerna att hoppa till så jag inte kan röra mig som jag vill.

- En "wake up"-lampa/klockradio vars ljus inte får mig att vakna, radion skorrar och inställningarna är jävligt omständiga.

En dyrare pryl som var skit var mobilen Samsung Omnia med Windows mobile 6.5 (tror jag det var). Den lät svingrym på pappret med touch-skärm, 32 gb lagring med mera. Touchen slutade fungera på högra långsidan, vilket säger sig självt att mobilen blir värdelös då. Den var dessutom seg som sirap och om man ville ha program fick man föra över dem från datorn.

Permalänk

500kr digitalkamera min LG Viewty hade lika bra kamera -.^

Visa signatur

Cooler Master HAF 922 / Asus P7P55 WS Supercomputer/ AMD FX8320@4GHz / 4x Kingston PC3-10700 2GB DDR3 1333MHz (8GB)/ Sapphire Tri-X R9 290 4GB / 2x 1TB HDD + Intel 320 120GB SSD
1x ASUS PB278Q 27" 1440p PLS / 2x BenQ G2222HDL 21,5" 1080p TN

Permalänk
Medlem

Razer mamba. höll inte ens ett år. Inte nog med det så hade jag supit bort mitt pwd till min hotmail så jag kom inte åt kvitton etc =p

Permalänk
Medlem

En netbook, asus Eee pc, för det första var den seg som en geleråtta och dessutom dog skärmen precis när garantin gått ut...

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem
Skrivet av Password:

Razer lycosa och Razer naga vad gäller datorprodukter.

Tråkigt, älskar Razer Naga när jag spelar MMO. Har precis införskaffat 2012 års modell av Razer Naga med flyttade knapp 3 och 4! Har dessutom kompletterade den med en Razer Anansi tangentbord som är OK tycker jag!

Visa signatur

Vitaly Chernobyl and The Meltdowns

Permalänk
Medlem

Ett par "noise cancelling" hörlurar från NetOnNet av märket Andersson. Inte helt oväntat sanslös skit. Brusreduceringen fungerade genom att lägga till mer brus än innan och lurarna i sig satt inte ens kvar på huvudet, behöver knappast att nämna ljudet inte var precis tip-top heller.

Det som sög fetast var dock att när jag ringde NetOnNets support och försökte felanmäla lurarna så meddelade de att det skulle kosta mig 600 spänn om de inte hittade några fel. Skickade självklart inte in dem, det var ju inget tillverkningsfel på dem, de var ju "bara" ur-usla. Så 320kr i sopen blev det. Pengarna kan jag ta att jag förlorade men blev jävligt sur på NetOnNet, för att de säljer sån skit och sen inte tar ansvar för det. Kände mig lurad helt enkelt.

Permalänk
Medlem

Köpte tre möss hos Kjell & Company (på samma dag), ingen av dem funkade så jag lämna in dem.
Sen köpte jag min Steelseries Kinzu som jag använder än idag, hade lite problem med den i början men sen funka den som den skulle.

Permalänk
Medlem

Man har väl förträngt det mesta dåliga man köpt

Men ett par saker kommer man väl ihåg.

1. Ericsson k500i eller något i den stilen, köptes utan att prova på, tar 2-3 sekunder att gå in i telefonboken osv, gamla 337:an kändes som en f1-bil i jämförelse.
2. Någon skitstereo från clasohlson som bara skulle agera som lite sällskap i form av radio. Enda som man fick in var p3, resten var som om man hade inställt 0.5 fel. En lite dyrare philips inhandlades och vips så fick man in varenda station.
3. 2 stycken maxtorhårddiskar som 2 år senare sa tack och adjö utan varning.
4. Plextor cd-brännare som brände skivor i 4x, kostade närmare 5000:-, detta var väl i sig ingen dålig produkt men såhär i efterhand då man får dvd-brännare för 200:- får den vara med på listan.
5. Någon ms-mus, 3.0 eller vad den hette, alla sa att den var skitskön och ubergrym, obehagligare mus har jag aldrig hållt i handen.
6. Något antec 500w-nätagg för något år sedan som köptes till brorsans dator, lät som ett gammalt geforce fx5900ultra som började gå för fullt.

Listan kan nog göras hur lång som helst.

Man har väl bättrat sig vad gäller att inte snåla på saker och ting, men man lär väl aldrig lära sig helt.

Permalänk
Medlem

IBM Deathstar 60GB. Det var typ 10 år sen och jag har knappt återhämtat mig än. Lärdomen skapade en backupmaniac så det är la bra iaf

Permalänk
Medlem

Jag köpte en bärbar, Dell XPS m1710 (tror jag den heter), för några år sedan. Efter ett år började datorn att grafik-bugga och därefter började jag få bluescreens. Grafikkortet var sönder, tydligen hade grafikkortsfläkten lagt av. Och såklart hade min garanti precis tagit slut, hade tecknat 1 års garanti. 3 år kostade 4k mer i tilllägg (datorn kostade 17-18k). Jag var då 17 år gammal, hade inhandlat datorn med sommarjobbspengar, det var nog mitt värsta sämst skitköp någonsin.. är fortfarande ledsen över det. Känner mig felbehandlad som kund.
'
Ps. Öppnade upp datorn för något år sedan, för nöjets skull, det visade sig att kopparledningen till fläktarna (processorfläkten och grafikkortsfläkten) var sammankopplade och delade värmeutgång så att datorn verkligen blev varm i onödan. Dessutom hade de plastat över kylflänsarna.. WTF!!? om jag ändå hade öppnat den när den gick sönder.. då hade jag krävt pengarna tillbaka.

Gör inte samma misstag som jag, läs på om produkten, som här. Btw, död åt Dell.

Permalänk
Medlem

Call of Duty Black Ops (+ ny dator för att spela det)

Fryslagg och totalt ospelbart, testade installera om och uppdatera flera månader efter release och samma problem. Vart så lack så jag kasta skiten!

Permalänk
Medlem

Ett grafikkort som hette Diamond Steel. Jag var totalt sämst på datorer, köpte endast det för det var billigt och hade mycket minne eller nått. I varje fall så var kortet värdelöst till spel, och efter några veckor brann skiten upp.

Visa signatur

CPU: Intel i9 13900K 5.6Ghz, GPU: MSI 4090 SUPRIM X, MB: Gigabyte z790 Aorus Elite, Minne: 32Gb Corsair Vengance 6000mhz, Chassi: Fractal Design 7 Compact, Disk: Kingston kc3000 2tb.

Permalänk
Medlem
Skrivet av DAoG:

Franskt är skit överlag.
En Peugeot 307 är mitt sämsta köp.

406 här, elsystem, bromsystem, ja allt började paja efter 14000 mil. En - 04.
Annars lär jag säga en mini-disc som jag betalade ganska mkt för, sen introducerades mp3-spelarna direkt efter...

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

7970 på webbhallen funkade inte testade i flera olika komponenter.... funkade aldrig en då!!

ränder när jag surfade o spelade...

Visa signatur

Moderkort:Asus SABERTOOTH Z77 | CPU:Intel Core i5 3570K | Kylare:vattenkylning GPU:Asus gtx680 2st DirectCUII | RAM:Corsair 16GB 1333Mhz |PSU: Fractal Design Newton R2, 1000W 80+ Modulär
"citera för svar" missförstå mig inte? för udda skrivning

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Mor5ives:

Gör för mycket research innan köp men ska jag nämna något så är det et spel, Far Cry 2. Det var här jag fick visat för mig att spel portat från konsol till PC istället för tvärt om blir totalt urkasst. Dåligt optimerat, brist på funktioner, blinkande föremål etc.

Det där spelet hade jag faktiskt smått förträngt. Lagom till det började bli dags för lansering av Far Cry 2 så kikade jag igenom en del förhandstittar på detta spel. Jag gillade vad jag läste och förbokade en Collectors Edition av detta spel, jag gillade faktiskt föregångaren. Jag plågade mig igenom spelet tills jag kom till andra kartan men efter att ha skjutit mig igenom säkert 1000 vägspärrar så gav jag tillslut upp och har inte petat på skiten igen.

Skrivet av Mr_Aldhissla:

Köpte en iPod för några år sedan. Hur kan man göra något så enkelt så j***a svårt. Nä man måste använda iTunes för att flytta över de filer man vill. Sedan att programmet tydligen får för sig att synka spelaren med mina ljudfiler och då tycker att det är mina EAC originalrippade wave-filer som skall börjas slängas.

Jag har bara använt iTunes när jag har behövt återställa min iPod Classic 80GB, nästan vilket musikprogram som helst kan lägga in låtar på dessa så man behöver som tur är inte använda iTunes. Jag har sett ett par nämna just detta så känns värt att ta upp.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Xamin:

Du är 14 och bor hemma va?

Nää han är 14 och bor själv

Permalänk
Medlem

Sämsta tekniska pryl är förmodligen ett par AKG hörlurar där vänstra hörluren slutade fungera efter 3h. Näst sämst är nog Sony Ericsson Xperia mini...

Permalänk
Medlem

Jag är generellt mycket nöjd med de allra flesta av mina köp. Är en sån som verkligen grottar ner mig totalt när jag skall köpa en produkt. Googlar och läser recensioner, forum m.m långt innan jag köper något. Så blir sällan några spontanköp.

Finns dock en produkt jag är väldigt missnöjd med och som jag definitivt inte kollade upp tillräckligt mycket innan jag köpte och det var ett par Razer Barracuda surround hörlurar. Besviken på ljudet men framförallt kvaliten, hade två stycken som båda pajade (orkade inte byta igen efter andra paret gick sönder).

Permalänk
Medlem

5970. En ren jävla mardröm.

Visa signatur

Gigabyte Z390 AORUS MASTER | i7 9700K | Corsair 32GB | EVGA GTX 1080 8GB ACX 3.0 FTW | Windows 10

Permalänk

En Mp3 spelare som fungerade på alla andras datorer utom min, trots flera samtal till service och kundtjänst. Slängdes tillbaka på kassörskan...

Visa signatur

Citera för lättare svar!
Main: Core i7 3820 3,6GHz @ Corsair H50 - Asus P9X79 - Corsair Vengance 4x4GB 1600mhz -
80GB Intel X25-M G2 - 240GB Corsair Force GS - 3TB HGST HDD - Corsair HX 1000W - Sapphire Radeon R9 290x Tri-X
NAS: Lagring: 6TB RaidZ - Backup: 3TB Raid 1 - FreeNAS 9.3 Uplink: Telia Fiber 100/100

Permalänk
Medlem

Speldator från JME DATA när jag var runt 12 år. Eller det var väl mina föräldrar som köpte den. Men den sög ordentligt och lät som en dammsugare.

Visa signatur

Windows 10 | AMD Ryzen 9 5900x | RTX 3070 8 gb | 32 GB RAM | 720 GB SSD | 1 TB HDD

Permalänk
Medlem

Det sämsta jag har varit med om var ett externt grafikpaket som en kompis köpte till sin Acer Ferrari. Grafikenheten var specialbyggd för datorn men hade bara drivrutiner för windows XP (datorn levererades endast med windows 7). Inte ville Acer gå med på att ta tillbaka den heller...

Visa signatur

Asus Zenbook UX32VD-R4002V.

Permalänk
Medlem

Det värsta skit jag har vart med om var Canons SX-100IS ren piss kvalitet på bilderna (för mycket iso brus) gick endast att använda ute, sen i mobiltelefon väg Apple iphone4! ren dynga

Visa signatur

Chassi: Adtronics 7890A (modifierat) || Moderkort: Asus m5a99x-evo || Cpu: Amd PhenomII 1100T || Ram: 32GB ddr3 1600mhz || Gfx: Hd5850 || Hdd: Vertex3 120gb Lagring: 1x3TB 3x2TB 2x1TB mm || Nätagg: Corsair AX850

Permalänk
Medlem

Sony Ericsson Satio - BLÄÄ!!!
Geforce 5700 LE

Visa signatur

Akashiro 0.9: Ryzen 5 7600, Radeon RX 7800XT Pure: 64/2000
https://podcasters.spotify.com/pod/show/thomaseron

Permalänk
Medlem

Jösses, glömde nästan bort att anmärka på den dåliga grammatiken i artikelrubriken. Förvisso inte swec-redaktionens formulering, men ändå.

"VILKEN är den sämsta produkt du någonsin inhandlat?" bör det vara. Vad den är, är förvisso också en fråga, men förmodligen av mindre intresse. Den skulle t.ex. kunna vara grå. Eller liten. Kanske platt och med en doft av muskot?

Permalänk
Medlem

Skorna jag har just nu. Kostade 400kr, gick sönder på mindre än tre veckor. Och då menar jag helt söndertrasade. Vänsta skon är bokstavligt talat i två delar.
Visst, de är billiga, men de ska ändå hålla lite längre än så.

Permalänk
Medlem
Skrivet av feliQ:

Skorna jag har just nu. Kostade 400kr, gick sönder på mindre än tre veckor. Och då menar jag helt söndertrasade. Vänsta skon är bokstavligt talat i två delar.
Visst, de är billiga, men de ska ändå hålla lite längre än så.

400 är inte billigt, inte dyrt heller men finns ju skor för 100-200 spänn som håller längre.

Visa signatur

System: Aerocool DS Cube|| i5 4690K @ Stock || Phanteks PH-TC12DX || MSI Z97M-G43 || G.Skill Ripjaws 8-9-9-24 1866 MHz 8 GB || Gigabyte GTX460 1GB OC || PNY Optima SSD 480GB || Crucial C300 128 GB || Samsung Spinpoint F3 1TB || Fractal Design Edison M 750W 80+ Gold

Permalänk
Medlem

En mobil med windows phone 6 i sig... Mobilen i sig var stryktålig och allting men mjukvaran var som kodad av hjärnskadade gorillor, den buggade ut totalt tex kunde man vid ett visst tillfälle inte ändra tangentbordet tillbaka ifrån T9 utan att göra en factory reset, helt enkelt en helt skum mobil. Köpte en HTC explorer för 990kr och kan inte vara nöjdare, min windowsmobil åker väl ner i nästa majbrasa hoppas jag

Visa signatur

För övrigt anser jag att Kartago bör förstöras