Från och med nu kommer Netflix att publicera What We Watched: A Netflix Engagement Report, två gånger om året. Det här är en omfattande rapport över vad folk såg på Netflix under en halvårsperiod.

Högst upp på listan ligger The Night Agent, säsong 1, med 812 100 000 timmar som spelats. Följt av Ginny & Georgia säsong 2 som strömmats 665 100 000 timmar. Andra titlar som låg högt är The Glory, Wednesday och Queen Charlotte: A Bridgerton Story.

Totalt räknar rapporten på mer än 18 000 titlar, vilket motsvarar 99 procent av alla visningar på Netflix, och nästan 100 miljarder tittade timmar. Enligt Netflix är rapporten ett steg närmare att ge kreatörer samt film- och TV-branschen en djupare insikter om vad som lockar publik.

Netflix påpekar samtidigt att när en läser rapporten bör det tas i beaktning att framgång på Netflix kommer i olika former, och bestäms inte enbart av tittade timmar. Samt att det finns enormt framgångsrika filmer och TV-program med både lägre och högre visningstid. Företaget tillägger att bästa jämförelsen uppnås om rapporten läses tillsammans med topp tio listan som går att se veckovis.