Det är inte lätt att charma rutinerade datorentusiaster, som inte bara har stenkoll på tekniken utan också omsorgsfullt väljer bland alla butiker och återförsäljare. Elgiganten vill gräva djupare i frågan om vad som väger tyngst när det är dags att införskaffa nästa uppgradering och efterlyser nu feedback från SweClockers.

Undersökningen består av ett antal flervalsfrågor samt ett par bredare fritextfrågor. Den som vill kan hoppa över delar av enkäten och det går givetvis bra att vara anonym. Syftet är att skapa förståelse för hur SweClockers upplever Elgiganten och identifiera möjliga förbättringsområden. Missa inte en ypperlig chans att vara med och påverka!

Vi har fått in massvis av svar i undersökningen, dessutom på rekordkort tid. Nu stänger vi enkäten och påbörjar arbetet att sammanställa SweClockers feedback. Stort tack till alla som varit med!

Sponsras av Elgiganten

Elgiganten_logo.svg.png

Denna artikel produceras i samarbete med Elgiganten som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.