Det finns många anslutningar för den som vill ansluta SSD-lagring till datorn, där SATA, PCI Express och M.2 är några exempel. Bakom anslutningarna lurar dock ibland alternativa gränssnitt och oskrivna begränsningar, vilket kan bli till något av en djungel för den oinvigde.

I somras plockade SweClockers och Samsung fram machete och tropikhjälm för en tur in i denna djungel. Nu vill Samsung ta tempen på SweClockers medlemmar, för att se vilka anslutningskunskaper som sitter i ryggraden. Hoppa in i frågesporten nedan och dela med dig av resultatet i kommentarstråden!

I samarbete med Samsung

Samsungs logotyp

Denna artikel produceras i samarbete med Samsung. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad och betalväggar.

SweClockers löfte är att alltid vara öppna om våra samarbeten. Förutom att hålla hög kvalitet och skrivas av en oberoende skribent skräddarsys alltid allt innehåll för att vara relevant för SweClockers när det publiceras. I fall där det inte är möjligt tackar vi nej till samarbete.