Xtrfy H2

IMG_0436.jpeg

Egenskap

Värde

Anslutning

3,5 mm

Frekvensomfång

15 - 25 000 Hz

Mikrofon

Kardioid, 45 - 18 000 Hz

Impedans

32 ohm

Känslighet

97 dB

Element

53 mm

Volymkontroll

Ja, på sladden

Knapp för avstängning av mikrofon

Ja, på sladden

Kabellängd

1,2 m samt y-kablar på 25 och 200 cm

Övrigt

Löstagbar mikrofon

Lägsta pris

Xtrfy H2 är ett billigare alternativ till den tidigare lanserade modellen H1 och prislappen ligger någon krona under tusenlappen. De tydligaste skillnaderna är att Xtrfys USB-ljudkort SC1 inte ingår samt att de skickar med en mikrofon istället för två. De tekniska specifikationerna skvallrar även om att högtalarelementen i H2 är något mindre (53 mm mot 60 mm i H1).

IMG_0442.jpeg

I den väl tilltagna förpackningen ligger tillsammans med hörlurarna en löstagbar mikrofon, två Y-adaptrar (TRRS till två TRS), en snabbstartsguide samt ett Xtrfy/Ninjas in Pyjamas-klistermärke.

IMG_0439.jpeg

Sladdarna är flätade i svart och gult och är ganska styva. På vänster sida av hörluren sitter en ej löstagbar 1,2 meter lång sladd som slutar i en TRRS-kontakt (CTIA), vilket innebär att den exempelvis kan kopplas direkt till handkontrollen på en spelkonsol. På denna sladd, cirka 30 cm ner från hörluren, finns ljudkontrollerna med separata volymkontroller för hörlurar och mikrofon samt en mute-knapp för mikrofonen.

IMG_0441.jpeg

För att koppla in headsetet till separata in- och utgångar på en dator medföljer det y-adaptrar som delar upp TRRS-kontakten till två enskilda TRS-diton för hörlur och mikrofon. Den ena y-adaptern är 25 cm och den andra är 2 meter. Om hörluren ska användas med en enhet som kräver USB-anslutning får användaren komplettera med ljudkortet SC1 eller någon annan USB-baserad variant med 3,5 mm-anslutningar.