Månadens Galleri har under många år varit ett återkommande inslag och allt som laddats upp i SweClockers Galleri har haft en chans att bli nominerat, vilket följts upp av en omröstning där medlemmarna fått säga sitt. Nu är den sista omgången i sitt slag avslutad och topplaceringarna kneps av två välkända ansikten.

Vinnare i Månadens Galleri mars 2019

#

Medlem

Galleri

Röster

1

timpelay

Blackout

31%

2

Faggan

Crown

19%

3

fillishave

BH7-FO-1 - The New Super Computer from NASA

15%

Proffsmoddaren "timpelay" tog hem segern med det temariktiga bygget Blackout, som tagits fram i samarbete med Activision och en rad hårdvaruaktörer för att representera satsning på PC-spelande med Call of Duty: Black Ops 4. Bygget baseras kring Phanteks Evolv Shift X, som genomgått en omfattande förvandling för att uppnå det mörka resultatet med orange detaljer.

På andra plats är "Faggan" med Crown, som bygger på Deepcools skrytmodell Tristellar vilken också används av flera tidigare kända i moddningsscenen. Istället för att försöka tona ned chassit och göra något nytt av det skriver han att han valde att bygga vidare på tog dess egenskaper – "fläskigt, flådigt och med mycket bling. Lite som en kungakrona."

Tredje plats intas av "fillishave" med BH7-FO-1 – den nya superdatorn från NASA! I grunden är det chassit BH7 från Case Labs och sett till modifikationerna handlar det om relativt enkla ingrepp, som gett ett fräckt resultat – akrylsidorna byttes ut mot hålad metallplåt från Biltema, nylonstrumpor används som dammfilter och på toppen är det kökshandtag.

Corsair-SF750.jpg

Andra pris: Corsair SF750

Vinnartrion kammar hem varsitt pris från Corsair och med det förklarar vi härmed Månadens Galleri avslutat för gott. För de som gillar moddning är det inte på något sätt slutet för tävlingar med projekt från SweClockers Galleri – inom kort lanseras ett nytt koncept för att stärka moddningsscenen i vår gemenskap!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för meddelanden.

Tidigare vinnare i Månadens Galleri: