För över fyra år sedan tog SweClockers armkrok med Corsair för konceptet som är känt som Månadens Galleri. Varannan månad har den välkända profilen @Corsair Johan valt ut gallerier från den gångna perioden, vilket följts av att medlemmarna fått rösta och kora en vinnare.

Den här gången blev nomineringarna och omröstningen försenad, och det på goda grunder. Sen slutet av förra året har Jacob Hugosson, Frida Bergendal och Corsair arbetat på ett nytt koncept, för att lyfta moddingscenen i SweClockers gemenskap och uppmuntra till fler fräcka gallerier.

Så vad händer? Detta återkommer vi med inom kort, men först ska vinnare koras i den sista upplagan av Månadens Galleri. För sista gången har sju entusiaster med sina gallerier nominerats och nu är uppgiften din att fälla avgörandet. Trion i topp kammar hem finfina priser.

Nominerade gallerier mars 2018:

Omröstningen pågår till och med den 10 mars klockan 18:00. Nämnvärt är att du kan rösta på fler än ett bidrag.

Corsair-SF750.jpg

Andra pris: Corsair SF750

Temat för priserna denna gång är färgen vit, där vinnaren kammar hem ett Corsair Hydro H100i RGB Platinum SE med 240 mm-radiator och två fläktar ur ML-serien. Den som kommer tvåa tar hem det kompakta nätaggregatet SF750, dock inte i vitt, och trean får ett trepack vita fläktar ur Corsairs LL-serie.

Till SweClockers Galleri