"Bord" till gamingfåtölj

Jag hoppas att detta galleriet kan ge inspiration till alla som ser det då det för mig har blivit en helt ny nivå av bekvämlighet och jag kan starkt rekommendera den här lösningen för alla som tycker om att sitta bekvämt framför datorn.

För några år sedan så stötte jag på jag detta galleriet "Gamingfåtölj" och fick en uppenbarelse, Det där är något för mig! Så jag bestämde mig för att när vi har plats hemma så ska jag bygga en liknande lösning.

Sagt och gjort! För ett och ett halvt år sedan införskaffade jag mig en skön fåtölj med recliner. Det första året bodde vi i lägenhet och jag hade ingen riktig möjlighet till att snickra hemma så det fick duga med att ha mus och tangentbord på armstöden men det har det nu blivit ändring på! Med ett år av husrenovering bakom mig så fanns det nu äntligen plats och tid för min vision.

Obs, Jag bestämde mig tidigt för att inte lägga ner allt för mycket tid på detta samt för att spara pengar så använde jag mig av material jag redan hade så om ni ser några skavanker eller ojämnheter så är det helt enligt planen.