Destiny 2 lanserades för spelkonsoler i september 2017 och en månad senare för PC/Windows. Sedan dess har spelet fått ett flertal uppdateringar, däribland expansionen Curse of Osiris som släpptes i december. Nu berättar utvecklaren Bungie om sina planer för speltiteln under det kommande året och avtäcker nästa expansion.

Den får namnet Warmind, men utöver detta delges ingen ytterligare information. Tidigare uppgifter talar dock för att den fokuserar på de artificiella intelligenser som länge varit en del av spelseriens handling, och namnet på den som står i centrum för expansionen tros vara Charlemagne eller Rasputin.

Bungie utlovar dock precis som för den tidigare expansionen nya platser att besöka samt nya fiender och föremål. I övrigt nämns en rad länge efterfrågade tillägg till spelet, såsom möjligheten att chatta i klaner på PC-plattformen.

Priset för expansionen är ännu okänt, men blir tillgänglig gratis för spelare som köpt Expansion Pass. Mer information om Warmind ska avslöjas i en livesändning på Twitch den 24 april.