Razer är kanske mest välkända för kringutrustning till speldatorer, som möss och tangentbord. På senare år har företaget dock arbetat hårt för att utvidga sortimentet och inkludera även andra produktkategorier, däribland bärbara datorer och handkontroller.

I ett försök att vässa sin produktportfolio i den sistnämnda kategorin avtäcker företaget nu Wolverine Ultimate, en handkontroll avsedd för både PC och Xbox One. Handkontrollen kommer med en rad anpassningsmöjligheter, där både delar och funktioner är utbytbara.

Bland annat är styrkorset utbytbart och likaså de analoga styrspakarna. Här erbjuds även styrspakar i olika längder och utföranden, så att spelaren själv kan anpassa kontrollen efter eget behag. Vidare bestyckas enheten med sex stycken programmerbara knappar samt RGB-belysning, vilken kan konfigureras med hjälp av verktyget Razer Synapse.

Handkontrollen utrustas även med en kontrollhub för ljudenheter, där användare kan koppla in ett headset och styra både mikrofon och hörlurar individuellt. Slutligen kan avtryckarknapparnas känslighet skruvas upp genom ett läge kallat hair trigger mode, vilket innebär att avtryckarnas rörelsemoment begränsas och gör dem lättare att aktivera.

Razer Wolverine kommer att finnas tillgänglig för köp via företagets webbplats i september. Det rekommenderade priset sätts till 160 USD, motsvarande strax under 1 600 kronor inklusive moms.