#valve

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

38

Valve firar Steam Deck med lägre pris

I samband med den handhållna spelmaskinens födelsedag sänker Valve priserna med 10 procent och skjuter ut en ny uppdatering.

25

Steam Deck-användare väljer konsolen före PC

I en lång intervju berättar Valve om framgångarna med Steam Deck, användandegraden och att ett riktigt generationsskifte är långtifrån aktuellt.

61

Möjlig uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive skymtas i drivrutin

Med Nvidias senaste grafikdrivrutiner följer en ny spelprofil som ger en vink om att Valves populära e-sporttitel kan få ett ansiktslyft.

23

Team Fortress 2 får stor uppdatering – 16 år efter släppet

Valve berättar att Team Fortress 2 ska få en stor uppdatering i sommar, vilket blir den första stora uppdateringen på år.

38

Steams nya Big Picture-läge gör datorn till spelkonsol

Efter 18 månaders testande av Big Picture-läget i Steam har utvecklarna nu valt att släppa den fräscha designen skarpt.

46

Bättre skärm och batteri i fokus till nästa Steam Deck

Ny systemkrets och uppskruvad prestanda är inte givet för nästa generations kompakta spelmaskin från Valve.

49

Valve ger bort Steam Deck under The Game Awards

Valve anammar julstämningen och har bestämt sig för att ge bort en Steam Deck varje minut under spelfesten The Game Awards.

48

Ubisoft återvänder till Steam

Den franska speljätten Ubisoft bekräftar sin återkomst till spelbutiken Steam. Först ut till plattformen är Assassin's Creed Valhalla.

39

Steam Deck blir tillgänglig för köp utan förbokning

Valve har betat av samtliga förbokningar och släpper lös Steam Deck fritt. Därtill anländer slutligen den officiella dockningsstationen.

25

Valve pratar om framtiden för Steam Deck och Steam OS i ny bok

I den nya boken pratar Valve om utvecklingsarbetet bakom såväl spelmaskinen Steam Deck som operativsystemet Steam OS och framtiden för plattformen som helhet.

51

Över 1 TB lagring och 16 GB primärminne guldstandard enligt Steams användare

Oculus Quest 2 klättrar till slut över 50-procentsgränsen. Samtidigt vinner större mängd primärminne och högre lagringskapacitet mark.

20

Valve: "Alla som beställt Steam Deck får leverans i år"

Långa kötider blir framöver ett minne blott, när Valve meddelar att problem i distributionskedjan nu är lösta.

19

Valve dubblerar produktionen av Steam Deck

Hög efterfrågan och försenade leveranser har lett till betydande väntetider. Nu skruvas produktionstakten upp med löfte om dubbelt antal enheter per vecka.

18

Steam Deck-utvecklare avråder byte av SSD

Valve-utvecklare varnar för att cirkulerande modd där Steam Decks SSD byts kan leda till överhettning och förkorta enhetens livslängd.

25

Åttakärniga processorer och Geforce RTX 3080 vinner andelar på Steam

Nya grafikkort, åttakärniga processorer och Steam OS är större delar av kakan när Valve redovisar Steam Hardware Survey för maj 2022.