#excavator

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

33

AMD tillkännager Carrizo och Carrizo-L

Bärbara formfaktorer är åter i skottgluggen när AMD tillkännager Carrizo och Carrizo-L. Förutom sockelkompatibilitet och integrerad sydbrygga utlovas rejäla framsteg i energieffektivitet.

13

AMD Carrizo-L för bärbara datorer mot slutet av året

Processorerna Kaveri har fått ett begränsat genomslag inom bärbara datorer och nu skyndar AMD för att få ut ersättaren Carrizo, som kan finnas i butik redan till julhandeln.

32

AMD A-serien "Carrizo" läcker ut på nätet

Inte långt efter lanseringen av Kaveri för bärbara datorer läcker detaljerna ut för uppföljaren Carrizo, som får integrerad sydbrygga och 12 W TDP för användning i hybrider.

27

AMD A-serien "Carrizo" får DDR4-stöd och integrerad sydbrygga

Till år 2015 planerar AMD en ny A-serie processorer, som kan väntas få stöd för DDR4-minnen och integrerad sydbrygga för längre batteritid i bärbara datorer.

47

AMD Toronto får Excavator, DDR4 och integrerad sydbrygga

År 2015 väntas AMD lansera A-serien Carrizo och servervarianten Toronto, vilken företaget nu avslöjar kommer med integrerad sydbrygga och stöd för minnesstandarden DDR4.