#bioware

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

49

Mass Effect: Andromeda visar grafikmuskler

Nästa år väntar ett nytt äventyr i Mass Effect-universumet där Andromedagalaxen står som spelplan. Nu visar Bioware och EA för första gången ett videoklipp från själva spelet.

24

Mass Effect: Andromeda försenas till 2017

Det blir inget nytt Mass Effect i granngalaxen Andromeda lagom julhandeln 2016. I ett officiellt utlåtande meddelar Bioware att utvecklarna behöver mer tid för att färdigställa spelet.

30

Mass Effect: Andromeda lanseras sent 2016

Nästa del i Mass Effect-sagan flyttar till granngalaxen Andromeda. Titeln bjuder på en helt ny berättelse med en färsk karaktär i huvudrollen.

24

Nvidia Geforce Drivers 350.05 lagar buggar i Battlefield och Dragon Age

Grafikjätten Nvidia rullar ut en ny drivrutin öronmärkt för Battfield Hardline och Dragon Age: Inqusition. Målet är att lösa problem med instabilitet och krascher.

139

EA Origin i blåsväder efter uppdaterat DRM

Det är upprörda känslor bland hårdvarufrälsta och i skottgluggen står Electronic Arts. Boven i dramat är ett uppdaterat DRM-system för några av företagets speltitlar.

37

Dragon Age: Inquisition expanderar med Jaws of Hakkon

Det blir vidare äventyr i Dragon Age: Inquisition, ett av fjolårets mest hyllade spel. DLC-paketet Jaws of Hakkon rullas ut för vissa plattformar redan imorgon.

113

Snabbtest: Grafikprestanda i Dragon Age: Inquisition

Med spelmotorn Frostbite under huven lovar nya Dragon Age både äventyr och grafik i toppklass. Redaktionen laddar testriggarna, men möter "oväntat" motstånd från mjukvaran Origin.

41

AMD Mantle till Battlefield Hardline och Dragon Age Inquisition

Satsningen på det egna grafikgränssnittet bär frukt när AMD tillkännager att fler speltitlar med Mantle är på ingång, samtliga med den svenska spelmotorn Frostbite 3.