Logitech G fortsätter leverera nya produkter på rullande band. Bara för några veckor sedan presenterade företaget produkter i nya Aurora-segmentet, vilket en satsning på aat skapa mer inkluderande enheter med mjukare design. Logitech G ligger dock inte på latsidanför det, utan avtäcker nu ytterligare nya enheter i sitt ordinarie sortiment – mer specifikt nya G502 X-serien.

Logitech G lanserade G502 Proteus Spectrum i början av 2016 och den har sedan dess blivit en av företagets mest populära möss. Den unika formen kombineras med många lättillgängliga knappar samt DPI Shift-knapp, som kan hållas in för att komma åt lägre eller högre DPI-inställning. G502 har sedan dess uppgraderats flera gånger och introduceras nu i en helt ny variant vid namn G502 X med uppgraderad design, lägre vikt och nya brytare.

high-resolution-png-g502xwhitefamilyhero.png
high-resolution-png-g502xplussideview.png
high-resolution-png-g502xplusdpishift.png
mainimage.png

Tre olika varianter av G502 X har släppts; G 502 X, G502 X Lightspeed och G502 X Plus. Samtliga är snarlika vad gäller form och funktion, där stora nyheten är nya hybridbrytaren Lightforce som ska erbjuda både snabb aktivering och hög pålitlighet. Det är i grunden en optisk brytare som kombinerats med mekanisk respons för en distinkt klickkänsla. Alla tre varianter använder Logitechs egna Hero 25K-sensor och DPI Shift-knappen går att vända beroende på preferens, eller täcka över helt.

Både Lightspeed och Plus erbjuder en trådlös upplevelse samt att Plus-versionen erbjuder RGB-belysning. Batteritiden på G502 X Lightspeed ligger på 140 timmar medan Plus-versionen har 120 timmars batteritid, 37 timmar med RGB-belysning aktiverad. Laddning sker via USB Type-C och båda enheterna är kompatibla med Logitechs musmatta Powerplay som laddar musen trådlöst.

G502 är en ikon inom gaming och vi vet att våra fans har sett fram emot en uppdatering. Vi gjorde om G502 genom en ny omarbetad design och den senaste ingenjörskonsten för att göra den mer anpassad för en ny era av spelande. Med ett lättare material och uppdaterad teknik fortsätter G502 X leverera prestanda och kontroll. – Ujesh Desai, ansvarig för Logitech G.

Logitech G 502 X, G502 X Lightspeed och G502 X Plus finns tillgängliga hos återförsäljare, i färgval om svart eller vitt.

Produkt

Pris

G502 X

949 kronor

G502 X LIGHTSPEED

1599 kronor

G502 X PLUS

1799 kronor