Inlägg

Inlägg som str8forthakill har skrivit i forumet
Av str8forthakill

Det enda som kommer till tanke var när jag skulle få skjuts till ett lan för väldigt många år sedan. Skulle lyfta upp min HP P1230 in i bagagen, en 22" CRT skärm på 30 kilo. I akten av att lyfta skärmen slinker en brakare ut. Och ena passageraren viker sig nästan dubbel i skratt medans föraren vänder ryggen till.

Av str8forthakill

Å andra sidan ryktades det att Vega skulle lanseras precis runt hörnet i över ett år.

Av str8forthakill

Mycket av STALKER's höga inlevelse var ljus och ljudmotorn från x-ray spelmotorn. Något som Unreal Engine inte är kapabel att återskapa.

Kommer magin försvinna med ett spelmotorbyte?

Av str8forthakill

Med tanke på hur nära de jobbar med Nvidia på projektet....
Nästa generations grafikkort 2019 som tidigast?

Av str8forthakill

@hwasser:
För att inte nämna alla tekniska problem och begränsningar, och FPS begränsning på patetiska 60. Samt var det inte hårdkodad mus-acceleration?

Av str8forthakill

@Aeig:
Fast Toms Hardware släppte en uppdatering där de tog bort den initiala quoten så en anställd på ASrock inte skulle hamna i mer trubbel med AMD. Finns nog en del sanning i det, damage control är en sak vet du väl.

Av str8forthakill

Inte långt kvar till Privatkopieringsskatt då med andra ord?

Av str8forthakill

Herrejösses vilket bra spel Battletech är, får kraftiga throwbacks till Soldiers of Anarchy i upplägget och permadeath både av personell och material och att det är uppdragsbaserat. Samt hur det är designat mellan uppdrag, fast tid är begränsat till pengar istället. Blandat med oförlåtliga XCOM liknande turnbaserade strider.

Känns som att de har dragit kraftig inspiration av Soldiers of Anarchy, antagligen det eller så har spelutveckligen börjat cirkla tillbaka till sina rötter. Grafiskt finns det att önska av, och svårighetsgraden dras upp lite väl fort, kan tänka mig att folk ragequittar en del.

10/10, har suttit fast i spelet sen det släpptes, tiden bara försvinner.

Av str8forthakill

Najs, inte allt för långt kvar till skärmar med inbyggd ögonspårning då, något som har en praktisk applikation i dagens spel och generella datoranvändningen. Till skillnad från VR.

Av str8forthakill

Fast finns det någon anledning att lägga ut ett premium-pris för en TV när man kan köpa en Public Display istället? Samma paneler fast utan allt junk, bara att ansluta till datorn och poff, inget bloat, inget skräp. Bara en ren stor skärm som passar det moderna livet där TV-nätet har fasats ut helt och hållet till fördel för internet/streaming från datorn.

Av str8forthakill

@emilakered:
Tittade live genom hela, gör det lite mer organiskt :), kemikalier så att säga, mycket kemikalier i Kenneths kaffe med?

Av str8forthakill

@anon159643:
Domaren var född 1943, kan ingenting överhuvudtaget om teknologi och anser att värdet ligger i skivan, inte licensen. Det blir så när äldre personer som måste försättas i pension eller plockas bort från platser av vikt sitter kvar på sina jobb som de inte längre klarar av.

Av str8forthakill

@Datanisse:
Finns redan, köp ett Gigabyte grafikkort, deras fabrik har för hög NM inställning på alla eller flertalet av skruvdragare, böjer kortet runt kylaren.

Av str8forthakill

Hehe, enda jag var säker på var Socket 939 samt Golvsockel, illa det.

Av str8forthakill

@Jonathanknet:
Du har så fel, logiken är att låta CPUn springa fritt. i 8K springer inte GPUn fritt.

Av str8forthakill

@Jonathanknet:
720P är för att eliminera GPU flaskhalsen och visa skillnaden när GPUn inte är en faktor eller en mindre faktor. Det vi behöver är nya kraftigare grafikkort, synd att AMD inte kan konkurrera med Nvidia på den fronten.

Av str8forthakill

Rätt imponerande förbättring! Trevligt att se, vid nästa arkitektur är de förhoppningsvis på samma spelplan som Intel i generell spelprestanda. Att se dessa testade med nästa generations grafikkort från Nvidia skulle vara trevligt för att se om Refreshen hänger med när GPU flaskhalsen lyfts i normala upplösningar som 1080P och 1440P. Pascal är ju två år gammalt nu. Och Titan V är hemskt dålig i spel med ryck, stutter och framedrops så inget att testa Volta prestanda med.

Av str8forthakill

@Laxpudding:
Hur kommer det sig att med blandade signaler, om man lägger hårdvaruaccelererat material på den lägre presterande skärmen ansluten till samma grafikkort så börjar det stuttra och rycka på huvudskärmen?

Säg att man har en DVI-D DL 2560x1600 60Hz sekundär skärm och en DP 2560x1440 144Hz huvudskärm på ett Msi 1080Ti Gaming X. Det är något som konstant dyker upp på reddit bland annat, folk med blandade skärmar vars prestanda ruineras så fort minsta hårdvaruaccelererade pixel dyker upp på den udda skärmen.

Har det något med pixelklockan att göra? (tas ofta upp).

Av str8forthakill

@superegg:
Skulle nog vilja påstå att Postnord skulle gått back flertalet tiotals miljoner kronor om de tvingades flygfrakta tillbaka alla paket, de tjänar nog ingenting överhuvudtaget på avgiften. Undra när det nya postcentret för att hantera sådana paket kommer läggas ned, de satsade exklusivt på Inhyrda för att snabbt och effektivt kunna skära ned verksamheten och kostnaderna.

Av str8forthakill

Ryzen 2*** serien har inte överklockats till 5.88GHz, clock buggen är tillbaka. Precis som med APUerna som släpptes nyligen som också lider av clockbuggen.

Kortfattat går klockan snabbare och de felaktiga resultaten verifieras trots att de är på tok för höga. Precis samma problem som Ryzen hade vid launch. Förhoppningsvis patchas det innan releasen.