Inlägg

Inlägg som Kiane har skrivit i forumet
Av Kiane
Skrivet av Haunted-:

Dom går längs den yttre väggen i lägenheten, så jag misstänker att de har hittat en spricka i väggen ute som leder in under mitt golv och tar sig helt enkelt upp på golvet genom gliporna mellan vägg och golvplatta, för jag kan verkligen inte hitta någon annan otäthet i fönster eller balkongdörr. Jag törs verkligen påstå att det är helt rent i det området dom befinner sig, så deras matkälla måste finnas antigen under golvet (?) eller utomhus.

Nåja, det låter som att man får bita i det sura äpplet och sätta ner en dosa och vänta ut dom. Det största problemet jag har med dosa är att när den väl har lockat fram myrorna i hundratal så är dom dom ju inte alls lika ordnade som man föreställer sig, det är inte direkt en rak linje där dom marscherar och tillbaka utan dom sprider gärna ut sig över en yta på ett par kvadratmeter och skickar ut "scouter" för att hitta mer mat.

Är det Myrr pulvret man använder för att skapa "barriärer" där dom inte får passera under tiden man väntar på resultat?

Prova med enbart dosan först. Den innehåller ett lockmedel som drar till sig myrorna. Sen är ju giftet i dosan, helt säkert från både djur och barn (samt dras inte runt med skorna/strumporna). Tog bara typ 2 dagar för mig så var de så gott som borta efteråt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kiane

Jag hade problem med myror hemma i huset för några år sen. Satte en sån där dosa med gift och det tog inte lång tid innan alla myror gick in dit och hämtade hem giftet till stacken. Några dagar senare var problemet löst och har inte haft några ytterligare problem med myror sedan dess.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kiane

Låter som om det är en kopplingstabell du är ute efter?
Det framgår inte i texten hur dina tabeller ser ut så det är svårt att ge något mer detaljerat svar.

Av Kiane

Du byter bara plats på ålder, du vill nog byta plats på hela personobjektet?:

Typ: Person temp = p[j] istället för p[j].alder

Av Kiane
Skrivet av Igelkott:

Modernt!
Såna fasoner borde medföra bojkott. Men erbjudandet är bra, så..

Det går även att säga upp via e-post. Det gjorde jag för ca en månad sedan. Inga bekymmer

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kiane

Jag brukar använda en fuktig mikrofiberduk

Av Kiane
Skrivet av anon2110:

Tänkte meddela att kameran är skickad från Elgiganten nu.

Min och kollegans kameror blev också skickade igår!

Av Kiane
Skrivet av Icte:

En liten uppdatering!

Sprang nyss runt till olika butiker i Stockholm City men ingen där som ville prismatcha (väldigt svårt att charma män som man!). Ringde till sist Elgigantens Kundservice för att se om de har fått någon avbeställning som man kunde lägga beslag på, men icke. Fick då även reda på att skälet till prissänkningen var att de hade för många i centrallagret och ville sälja iväg dem, så det var en motiverad (och därmed icke felaktig) prissänkning! Interneterbjudandet var slutsålt inom en timme och alla som har beställt ska tydligen få sitt exemplar, så till er som lyckades köpa ett - grattis! Själv får man vänta och se om man inte ska köpa en Kinect till sin robot istället

Är det någon som fått sin kamera utskickad ännu? Står bara reserverad under mina sidor på Elgiganten.se, iof har det inte ens gått en hel arbetsdag ännu men kaoset runt när de sålde billiga spel ligger färskt i minnet. Då fick jag orderbekräftelse och allt men sedan så kom inga spel i vilket fall som helst trosts att pengarna hade dragits redan. Fick visserligen tillbaks pengarna efter någon vecka men ändå.

Av Kiane

Beställde från cdon i helgen. Hade paketet i min brevlåda 2 dagar senare (bor i Luleå). Imponerad av den snabba leveransen. Tack cdon!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kiane

Från deras FAQ: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3784-QLBM...

Can I share specific games, or do I have to share my whole library?
Libraries are shared in their entirety.

Edit: Fanns på svenska här också: http://store.steampowered.com/promotion/familysharing

Av Kiane

Det ska bli spännande att se vad du får Har handlat flera gånger från Aliexpress utan problem men man vet ju aldrig.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kiane

Jag resonerade likadant. Det blev en Z5 compact för mig och frun. Vi är jättenöjda. Det blev sedan en till svärmor med och hon är lila nöjd. Dock så tycker min mor att den är för avancerad men det är snarare Android som är problemet inte telefonen i sig.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kiane
Skrivet av Neonodia:

SKa du ha den till snöskoter så lär det ju inte vara bil iafa

Nä så tänkte jag också men skoterleder verkar vara inlagda som motorvägar. Så det blir helt enkelt att prova sig fram

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kiane

Det blev en Montana 610 med friluftskartan v4 och skoterledskartan. Har inte hunnit testa den annat än att jag pillat lite på den hemma. Sitter riktigt stabilt med motorcykelfästet. Är lite osäker på vilka inställningar jag ska använda (bil, terräng etc) men det kanske löser sig.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kiane

Det verkar som om man ska ha en Garmin så är det Monatana man ska ha. Det finns relativt bra fästen för den som man kan fästa på styret (det vibrerar ganska mycket på en snöskoter). Enda problemet är att det allt som allt landar på drygt 6000kr med kartor och alla tillbehör. Hade hoppats på att hitta något som nästan är lika bra för kanske halva priset..

Av Kiane

@Neonodia: Jag har kollat på det. Locus är helt ok och har gratis karta (opensledmap.org samt en till) men den saknar skoterstugor etc. Finns en app som heter skoterkartan och kostar 600kr (är väl iof rimligt förutom att appen har fått 2.9 i betyg vilket gör mig betydligt mer tveksam).

Av Kiane

Jisses vad dyr friluftskartan var
Om jag byter GPS så måste jag köpa kartan en gång till vad jag förstår?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kiane

Köpråd GPS för snöskoteråkning

Jag är ute efter en GPS att fästa på styret på en snöskoter. Jag vill att den ska kunna visa terränginformation, skoterleder, stugor, vindskydd, grillplatser etc.

Många förespråkar Garmin Montana men den är ju svindyr. Finns det några billigare alternativ?

Av Kiane
Skrivet av keyser:

Ingen som reagerar på att alla tidigare frågor besvarats av cdon-kontot på facebook.
Kanske någon som inspirerats av https://www.facebook.com/kundtjenst/ ?

Tydligt troll. Speciellt när kontot heter kundtjänst. Det är inte CDON som svarat.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kiane

Nu när mellandagsrean är slut, skullle ni inte kunna koppla fliken för mellandagsrean till fyndtråden istället? Hade vart en grymt tillskott till siten och allt skulle bli så mycker mer överskådligt