Inlägg

Inlägg som BoneZ87 har skrivit i forumet
Av BoneZ87

Får tillbaka en härlig 19 tusen från skatteverket, man bugar o bockar o tackar så snällt

Av BoneZ87

Det är inne att ha Iphone helt enkelt, ingen annan anledning kommer jag på då HTC's mobiler är mer öppna, är mest teknik personer som köper HTC, unga och folk som vill bara inne och "mode" köper Iphone för alla andra har det och folk vågar inte vara utanför cirkeln.

Av BoneZ87

Använt rakapparat tidigare och gått till hyvel, kommer näramare och går snabbare har jag märkt, med en apparat missar man oftast där käkbenen slutar (där öronsnibbarna är typ) och man måste gå över samma ställe flera gånger så hade nog behållt hyveln eller skaffat en sån Spajdermän snackar om

Av BoneZ87
Skrivet av Evilmonkey:

Satan vad ja skrattade igår när ja hittade dessa:P har säkert varit med tidigare!
Först
GhjlFfo6C0w
och sedan
rDDgNajecVE

undra vad han hade fått i sig innan ?

Snälla säg någon vet denna killens blogg som han nämner

Av BoneZ87

Grönt te med honung i, dricka mycket vatten, kang jang hjälper mig när jag e förkyld.

Av BoneZ87

Gå till affären och provligg (inte ha sex i dom såklart) och känn vilken som passar dej, man kan inte bestämma sej genom att kolla i en katalog eller internet då man inte kan känna på dom så åk till affären med någon (eller själv) och känn dej fram, kom ihåg att det är DU som ska ligga mest i den så den ska vara bekväm för dej och inte för den som du har med dej till affären, ramar kan du ta med en tjejkompis eller något och går efter vad som är snyggast alternativt billigast och kom ihåg, maddrassen ska vara skön för DEJ.

Av BoneZ87

Säg du ska flytta ut och se hans reaktion, sen tar du fram en hamster och säger "och han här tar min plats"

Av BoneZ87
Skrivet av Gorian:

Hunnit prova objektivet? Om ja, fungerar det bättre än förväntat? Funderar på att köpa den eller Canon's men kan inte bestämma mej :S

Av BoneZ87
Skrivet av AmpreX:

Jag vill använda 2 grafikkort samtidigt så då måste jag väl ha SLI?

Om det är Nvidia ja, annars crossfire om du använder ATI (vilket alla AMD moderkort har princip)

Av BoneZ87

Uppgradera nuvarande system (video redigering)

Tjena, planerat köpa följande:

Komplett.se - Uppgraderingspaket Intel - Core i5 760

Har nuvarande ett Geforce 9500GT 1GB DDR2 till grafikkort (vilket köptes för inte allt för länge sen), P4 3.2GHz, Abit 8AG 3RD-eye samt 2GB RAM vilket är rätt utdaterat.

Så till frågan, räcker uppgraderings paketet för att göra videoredigering i högst 720p? Kan hända någon 1080p kommer också redigeras men med störst sannolikhet sällan, programmen som kommer användas är Premiere Pro och After Effects från Adobe

Kommer dessutom spela lite Starcraft 2, men det klarar mitt nuvarande system hyfsat så är inte rädd att denna uppgradering inte kommer klara det.

Tacksam för svar

Av BoneZ87

http://pici.se/pictures/iRdVXmgbT.jpg

Ny dator + win 7 home till modern och en video kamera + 16GB SD minne till mej

Av BoneZ87

Kanske en samsung hmx-m20? 3799 + 189kr frakt, spelar in 600fps i vanligt läge, kollat recensioner och verkar lovande (själv beställt en)

Komplett.se - Samsung M20

Av BoneZ87

Väldigt konstigt inloggnings fel (inget användarnamn)

Hejsan har fått väldigt konstigt fel, strömmen gick vid en åska (min mors dator så den var igång när det slog ut strömmen) och det blev blåskärm, efter lite efterkoll och video senare så kom jag fram till att jag fick köra kommanden

chkdsk /r
fixmbr

Innan detta körde jag chkdsk /r /p vilket resultera till ingen nytta.

Efter jag körde chkdsk /r och fixmbr så ingen blåskärm, såg att pilen kom upp och tänkte inte mer på det, men sen kom modern ner och sa att det fanns ingen användare, mycket riktigt saknades detta.

Googlade men hittade bara 1 som försökt fixa det men ingen lycka där, körde ctrl + alt + del 2 ggr för att få upp gamla inloggningssättet men hjälpte ej.

Lite bilder:

http://pici.se/pictures/JAbrgsVrJ.jpg

http://pici.se/pictures/CMzpyGabW.jpg

Hon har inget lösenord på datorn, samma på administratör kontot (jag har provat både admin och administratör men inget fungerar)

Någon som kanske har ett humm?

Av BoneZ87
Skrivet av hoz:

Vågar man fråga vad stolen är till för i duschen?

Av BoneZ87

[Köpråd] Toshiba Camileo H20

Tjena, såg på komplett att denna hade denna för 900kr och undrar om det är värt de? Tänkt filma rätt mycket brottning så är ofta inomhus i rörljus belysning, läst lite om att den är ganska dålig inomhus kamera men såg en video på youtube där de va mörkt och belysning och verkade inte allt för pjåkigt.

Någon som har denna kamera som kan berätta om den är OK att använda? Inte planerat att köra 1080p filmer, läst och sett att den är en fejkad 1080p kamera men funkar 720p, lär enbart köra i 360p vilket verkar vara lägsta.

Av BoneZ87

Istället för att skapa ny tråd så tänkte jag prova fråga här först;

Tappade min HTC Hero (OH NO!) i betongtrappa för ett litet tag sen och fick skrap märken på framsido skalet och nu är den repad (dock inte skärmen) men det är precis där man håller mobilen mot örat så blir lite irriterande, så nu till frågan; Någon som vet var man kan hitta ett skal till HTC hero? Vitt är föredra, hittade för svart (på mrgizmo.com) men då känns det som jag borde köpa hela chassi, framsida och baksida skal och knappsats för att de ska se någerlunda ut, hittar inte i vitt.

Någon som har en aning? Eller ska jag gå till butiken och betala multum för att dom ska byta ut en sak jag säkert själv kan göra? (har pillat sönder del grejer tidigare och plockat ihop så är ingen nybörjare på det) mobilen köptes i november-december.

//EDIT
Hittade på https://www.mytrendyphone.se
Dock så är det HELA mobilen förutom insidan och glaset som byts ut så om någon hittar enbart för framsidan innan mej är ni vänliga och posta.

Av BoneZ87
Skrivet av Sanazin:

Hmm hur gick det då? Berättat eller väntat? Du kan ju odla skägg och låtsas att du är 23 för evigt =P

Tills tjejen kommer hem till föräldrarna på hans födelsedag och får veta hans riktiga ålder

Av BoneZ87

Fick diskbråck p.g.a. gjorde fel i knäböj i gymmet för ca 2år sen, kan jag få ut något av detta ens? Anmälde det inte ens och hade inga tankar på det, kände mej mestadels att jag fick ta smällen för mitt stora misstag, misstänker man kan få för sveda och värk, har dock ingen värk längre men kan komma lite då och då men känns onödigt att gnälla efter försäkringspengar när jag kan ta ut detta om jag skulle t.ex. tappa en arm eller något.

Men tycker ett ärr på tummen är inte mycket att gnälla ut lite försäkringspengar... Har ärr lite varstans på knogar och fingrar och hade ett brutet nyckelben i 2.5 månad men gjorde ingen anmälan för de. Nej lite självkänsla får man ha och inte bara tänka pengar, tänk istället att när du verkligen skadar dej kan du få ut mer än ett litet ärr på tummen.

Tänk istället historier du kan dra "ja jag slogs mot 4 pers och en hade kniv och fick egget mot tummen och skar mej" istället för "nej jag råka skära mej för några år sen och tog ut försäkringspengar" vilket låter häftigast på fyllan inför brudar vava?

Av BoneZ87
Skrivet av Pinkspear:

Har redan Cubase men tycker det är lite halvkrångligt... Jo apspektakel det är det jag hade tänkt. Spelar ett antal "riktiga" instrument redan men känner att jag skulle vilja skapa lite techno

Det kan du i Cubase, du måste skaffa samples bara

Av BoneZ87

Fruity loops
Cubase

Fixa tränings DVD också så lär du dej snabbare, alternativt youtube clips men det är bättre med tränings DVD.